کوهستان الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجه
گزارش و تصاویر طبیعت ایران

چگونه بدانیم به اندازه کافی ورزش نمی کنیم؟ دستور العمل‌های ورزشی برای بچه‌های ۳ تا ۵ سال آیا عرق کردن باعث کاهش وزن و چربی سوزی می‌شود؟ علت حالت تهوع بعد از ورزش چیست؟ علت لرز کردن بدن چیست و چرا می‌لرزیم؟ چگونه بدانیم بدن مان کمبود کربوهیدرات دارد؟ اطلاعیه مهم! / خودداری از صعود به قلل مرتفع کشور به ویژه «دماوند»، «علم‌کوه» و «سبلان» در ایام تعطیل بهترین اپلیکشن های مخصوص کوهنوردان درخواست شفاف‌سازی در مورد خبر وقف کوه دماوند سلیت به جناب آقای دکتر «حمید مساعدیان» مسئول بخش جست‌وجو و نجات فدراسیون تسلیت فقدان کوه‌نورد فداکار زنده‌یاد «البرز زارعی» بررسی ساخت پد بالگرد به منظور ارتقای امداد رسانی هوایی در منطقه کوهستانی البرز مرکزی انعقاد تفاهم نامه با “بیمه سامان” / بهره‌مندی اعضای فدراسیون از شرایط ویژه انواع بیمه نامه‌ها بررسی ساخت پد بالگرد به منظور ارتقای امداد رسانی هوایی در منطقه کوهستانی البرز مرکزی آزمون‌های ورودی مربیگری درجه 3 کوه‌پیمایی تهران / تیر 1399 جلسه بررسی و مشکلات کوه‌های شمال تهران با شهرداری منطقه 1 گردهمایی اعضای منتخب ستاد اطلاع رسانی و پیشگیری از حوادث کوهستان گزارش تصویری / عملیات جستجوی هوایی جهت کوهنورد مفقود شده در منطقه علم کوه


غواصی و کوهنوردی برای مبتلایان صرع ممنوع است

مدیرعامل انجمن صرع ایران گفت: غواصی و کوهنوردی برای مبتلایان به صرع ممنوع است اما شنا کردن در صورتی که غریق نجات کنار آنها باشد مانعی برای مبتلایان ندارد.
 

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، حمیده مصطفایی در نشست خبری یازدهمین کنگره بین‌المللی صرع، گفت: موضوع صرع فقط بیماری نیست و فرد مبتلا به صرع با مشکلات فرهنگی و اجتماعی مواجه است. متأسفانه هنوز در بین افراد تحصیلکرده نیز درباره ابتلا به این بیماری باورهای خرافی وجود دارد، این در حالی است که افراد می‌توانند با کنترل بیماری، فعالیت‌های خود را انجام دهند اما به دلیل مسائل اجتماعی از آنها باز می‌مانند.

مصطفایی با بیان شیوع بالای این بیماری در دوران کودکی گفت: صرع می‌توان در هر سنی رخ دهد اما شیوع این بیماری در دوران کودکی بالا است، یکی از مسائلی که افراد مبتلا به صرع با آن روبرو هستند مسائل خلقی و روحی است، اینها موجب می‌شود که فردی که می‌تواند به صورت فعال وارد جامعه شود بار اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی برای جامعه داشته باشد.

وی افزود: بخشی از وظیفه بر عهده کادر درمانی است و بخشی دیگر نیز بر عهده رسانه‌ها، چرا که آنها نیز رکنی از درمان هستند.

این متخصص مغز و اعصاب ادامه داد: شناخت و آگاهی نسبت به بیماری توسط خود بیمار با مصرف منظم دارو و اینکه بداند کجا می‌تواند از خود محافظت کند نقش موثری در کنترل بیماری دارد چنانچه دارو برای بیمار مشکلی ایجاد می‌کند باید با پزشک خود مشورت کند، توصیه می‌شود بیماران از قطع مصرف دارو بپرهیزند چرا که موجب عود حملات تشنجی می‌شود همچنین افراد مبتلا باید بدانند که داروها چه تاثیراتی در بدن آنها دارد.

مدیرعامل انجمن صرع ایران گفت: برخی به اشتباه تصور می‌کنند بروز حملات تشنجی مساوی با قطع فعالیتهای مغزی است درحالی که مانعی برای فعالیت‌های مغزی مانند مطالعه در افرادی که مبتلا به صرع هستند وجود ندارد.

وی در باره ترسی که برخی زنان مبتلا در دوران بارداری و شیردهی دارند، اظهارداشت: ترس وحشتناکی که برخی مبتلایان برای مصرف دارو در زمان بارداری و شیردهی دارند درست نیست اما بهتر است قبل از بارداری با پزشک مشورت کنند تا چنانچه لازم است داروهای مکمل برای آنها تجویز شود. همچنین توصیه می‌شود بارداری این افراد با مراقبت توأم باشد.

این متخصص مغز و اعصاب گفت: یکی از مسائل فرهنگی شایع در کشور ما این است که فکر می‌کنند فردی که دچار تشنج می‌شود نباید فعالیت ورزشی انجام دهد، این در حالی است که این افراد با رعایت برخی مسائل می‌توانند فعالیت بدنی داشته باشند، به طور کلی غواصی و کوهنوردی برای مبتلایان ممنوع است اما شنا کردن در صورتی که غریق نجات کنار آنها باشد مانعی برای مبتلایان ندارد.

وی افزود: مبتلایان باید موقع دوچرخه سواری از کلاه ایمنی استفاده کرده و در فضاهای مناسب ورزش کنند.

وی خاطرنشان کرد: ژنتیک در بروز این بیماری نقش دارد اما به طور کلی این بیماری چند عاملی استضمن اینکه شیوع آن بین زنان و مردان یکسان است.

 





:: موضوعات مرتبط: اسیب ها و درمان، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : سه شنبه 7 بهمن 1393



تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به کوهستان الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجه مي باشد.