کوهستان الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجه
گزارش و تصاویر طبیعت ایران

چگونه بدانیم به اندازه کافی ورزش نمی کنیم؟ دستور العمل‌های ورزشی برای بچه‌های ۳ تا ۵ سال آیا عرق کردن باعث کاهش وزن و چربی سوزی می‌شود؟ علت حالت تهوع بعد از ورزش چیست؟ علت لرز کردن بدن چیست و چرا می‌لرزیم؟ چگونه بدانیم بدن مان کمبود کربوهیدرات دارد؟ اطلاعیه مهم! / خودداری از صعود به قلل مرتفع کشور به ویژه «دماوند»، «علم‌کوه» و «سبلان» در ایام تعطیل بهترین اپلیکشن های مخصوص کوهنوردان درخواست شفاف‌سازی در مورد خبر وقف کوه دماوند سلیت به جناب آقای دکتر «حمید مساعدیان» مسئول بخش جست‌وجو و نجات فدراسیون تسلیت فقدان کوه‌نورد فداکار زنده‌یاد «البرز زارعی» بررسی ساخت پد بالگرد به منظور ارتقای امداد رسانی هوایی در منطقه کوهستانی البرز مرکزی انعقاد تفاهم نامه با “بیمه سامان” / بهره‌مندی اعضای فدراسیون از شرایط ویژه انواع بیمه نامه‌ها بررسی ساخت پد بالگرد به منظور ارتقای امداد رسانی هوایی در منطقه کوهستانی البرز مرکزی آزمون‌های ورودی مربیگری درجه 3 کوه‌پیمایی تهران / تیر 1399 جلسه بررسی و مشکلات کوه‌های شمال تهران با شهرداری منطقه 1 گردهمایی اعضای منتخب ستاد اطلاع رسانی و پیشگیری از حوادث کوهستان گزارش تصویری / عملیات جستجوی هوایی جهت کوهنورد مفقود شده در منطقه علم کوه


گزارش تصویری صعود ضلع غربی دماوند

خورشید 

دانلود فیلم

اسکریپت تبادل لینک

 دانلود فیلم

دانلود فیلم

 ورود کوهنورد به پناهگاه

دانلود فیلم

من و مجتبی 

دانلود فیلم

 تبادل لینک

داخل پناهگاه طبقه بالاهیسسسسس بچه ها خوابن :))

دانلود فیلم

حرکت بطرف قله

تبادل لینک

  فلش مذهبی برای وبلاگ

دانلود فیلم

 دانلود فیلم

تبادل لینک هوشمند

دانلود فیلم

تبادل لینک

 سایه زیبای قله دماوند

تبادل لینک

تبادل لینک

قله دماوند

تبادل لینک

یخچال غربی

تبادل لینک

تبادل لینک هوشمند

 



:: موضوعات مرتبط: تابستان 94، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : سه شنبه 24 شهريور 1394

سایت «کوه‌نوشت» راه‌اندزای شد

سایت «کوه‌نوشت» راه‌اندزای شد

koohnevesht.ir

پس از گذشت بیش از ده سال فعالیت وبلاگ «کوه‌نوشت» با استفاده از امکانات «بلاگفا»، این وبلاگ به وب‌سایت مبدل شده، از «بلاگفا» نقل مکان کرده و از روز شنبه 21 شهریور ماه 94؛ به صورت مستقل از طریق آدرس: koohnevesht.ir در دسترس شما مخاطبان گرامی‌ست.‌

 

koohnevesht.ir پس از گذشت بیش از ده سال فعالیت وبلاگ «کوه‌نوشت» با استفاده از امکانات «بلاگفا»، این وبلاگ به وب‌سایت مبدل شده، از «بلاگفا» نقل مکان کرده و از روز شنبه 21 شهریور ماه 94؛ به صورت مستقل از طریق آدرس: koohnevesht.ir در دسترس شما مخاطبان گرامی‌ست.‌



:: موضوعات مرتبط: اطلاعیه، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : یک شنبه 22 شهريور 1394

جلسه راهبردی ساماندهی ارتفاعات شمالی تهران برگزار شد

جلسه راهبردی ساماندهی ارتفاعات شمالی تهران برگزار شد

 
آپلود عکس
 

به گزارش بخش جستجو و نجات فدراسیون جلسه راهبردی ساماندهی ارتفاعات شمالی تهران روز گذشته 17 شهریور ماه 94 در محل شهرداری ناحیه کوهستان شهرداری منطقه یک تهران برگزار شد ...

در این جلسه طرح ساماندهی و اطلاع رسانی پیامکی در ارتفاعات شمالی تهران که توسط بخش جستجو و نجات فدراسیون تهیه و آماده اجرا گردیده به شهرداری منطقه یک ارائه گردید که با توجه به کارایی ها و پتانسیل های این طرح که در پیشگیری از حوادث کوهستان، اطلاع رسانی شرایط خطرناک محیطی، امداد و نجات کوهستان موثر است مورد استقبال شهردار محترم کوهستان قرار گرفت.

همچنین طرح تشکیل کمیسیون ایمنی ارتفاعات شمالی تهران با مشارکت تله کابین توچال، شهرداری ناحیه کوهستان، هلال احمر، آتش نشانی و سایر ارگان های مرتبط در حال تشکیل است و طی تفاهم نامه ای بین ارگان های مربوطه بعنوان پیشنویس طرح از طرف فدراسیون کوهنوردی آماده گردیده ارائه شد که با توجه به تاثیرات مثبت آن بر بخش ایمنی، امداد و نجات کوهستان در جهت تکمیل این طرح نیز مقرر گردید اقدامات لازم صورت گیرد...

در این جلسه همچنین در زمینه ایمن سازی مسیرهای کوهنوردی و کوهپیمایی ارتفاعات شمالی تهران، مشکلات پایگاه های امداد و نجات منطقه و . . .  تصمیماتی گرفته شد.

در این جلسه آقایان آقامیر(شهردار محترم ناحیه کوهستان)، دکتر حمید مساعدیان(مسئول بخش جستجو و نجات فدراسیون)، علی عسگری(مسئول بخش ایمنی جستجو و نجات فدراسیون) و علیرضا بیاتانی مسئول دفتر شهردار ناحیه کوهستان حضور داشتند.

- See more at: http://msfi.ir/1286.html#sthash.iryklEIm.dpuf



:: موضوعات مرتبط: اطلاعیه، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : یک شنبه 22 شهريور 1394

۷ قانون که باید برای ریکاوری سریع تر بدن آن را رعایت کنید

۷ قانون که باید برای ریکاوری سریع تر بدن آن را رعایت کنید

۷ قانون که باید برای ریکاوری سریع تر آن را رعایت کنید
 

ریکاوری بدن بعد از فعالیت ورزشی از جمله موضوعات مهمی است که متأسفانه خیلی‌ها یا از آن اطلاع ندارند یا در رعایت آن کوتاهی می‌کنند. اجازه ندهید تمرین سخت امروز باعث خستگی و افت عملکرد در روز بعد از آن شود. با رعایت نکاتی ساده خواهید توانست کوفتگی و خستگی بعد از تمرین را با سرعت بیشتری برطرف کرده و نهایتاً از تمرینتان لذت بیشتری برده و از آسیب دیدگی در امان باشید.

چرا ریکاوری بدن بعد از ورزش مهم است؟

بدن به هنگام ورزش تحت فشار و صدمه قرار می گیرد و تمام بدن تحت فشار است .اگر تا به حال یک جلسه تمرین فشرده و سخت برای پایین تنه انجام داده باشید کاملاً این فشار را حس کرده اید. طی یک الی دو روز بعد از تمرین این صدمه ها به نحوی ملموس در بدنتان حس می شود که بالا رفتن از پله برای شما تداعی کننده همان ۱۰ تکرار اسکواتی است که در روز تمرین انجام داده اید.

پروسه ریکاوری عضلات و بدن زمان بر است و گاهی آنقدر این بازیابی دیر اتفاق می‌افتد که شاید فرد از جلسه بعدی تمرین صرف نظر کند. اما با رعایت نکاتی قبل، حین و بعد از تمرین می توان سرعت ریکاوری را بالا برد و دردهای عضلانی و خستگی را تسکین داد. پیروی کردن از این ۷ قانون می‌تواند به بهبود عملکرد در طی ساعات و روزهای بعد از تمرین کمک کند.



:: موضوعات مرتبط: تغذیه، ،

ادامه مطلب...
نویسنده : علی عسگری تاریخ : چهار شنبه 18 شهريور 1394

سایه مرگ بر سر حیات وحش خرمنه‌سر/طاعون ۴۱ رأس کَل و بز را تلف کرد

هشدار جدی به همه کوهنوردان و طبیعت گردان از نزدیک شدن و دست زدن به جنازه و حیوانات و دامهایی  جدا خودداری کنید

سایه مرگ بر سر حیات وحش خرمنه‌سر/طاعون ۴۱ رأس کَل و بز را تلف کرد

این روزها حیات وحش منطقه خرمنه‌سر حال و روز خوشی ندارند و بیماری طاعون سایه مرگ را در منطقه حفاظت شده خرمنه‌سر گسترانده است. شیوع بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک منجر به تلف شدن ۴۱ رأس کل و بز وحشی شده است.
سایه مرگ بر سر حیات وحش خرمنه‌سر/طاعون ۴۱ رأس کَل و بز را تلف کرد

حیات وحش و منطقه شکار ممنوع خرمنه سر طارم در شمال زنجان و دامنه جنوبی سلسله جبال البرز واقع و وسعت آن حدود ۷۷ هزار و ۵۸۸ هکتار بوده و کل و بز، خرس قهوه ای ، پلنگ ، سیاه گوش ، گرگ ، کفتار، گراز، کبک دری، کبک چیل، طرلان، دلیجه، شاه بوف ، عقاب طلایی و انواع پاسری فرمها در آن زیست می کنند. حال اما این روزها منطقه شکار ممنوع خرمنه سر طارم درگیر شکارچی بی رحمی به نام طاعون نشخوارکنندگان است.

سرپرست محیط‌ زیست استان زنجان در این مورد گفت: شیوع بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در منطقه شکار ممنوع خرمنه‌سر شهرستان طارم منجر به تلف شدن ۴۱ رأس کل و بز وحشی شده است.

 ناصر جعفری افزود: در حال‌حاضر ۳۵ محیط‌بان در قالب ۱۷ اکیپ از محیط‌بانان و کارشناسان به‌منظور پایش و کنترل منطقه در آماده‌باش هستند تا در مرحله نخست ۲۰ هزار هکتار از منطقه خرمنه‌سر که دارای دام بیشتری است را مورد کنترل قرار دهند.

سرپرست محیط‌ زیست استان زنجان گفت: از دامداران منطقه تقاضا می‌شود نسبت به واکسیناسیون دام‌های خود در اولین فرصت اقدام‌ کرده و با ماموران دامپزشکی همکاری لازم را داشته باشند و از ورود دام‌های خود به منطقه خودداری کنند.



:: برچسب‌ها: سایه مرگ بر سر حیات وحش خرمنه‌سر/طاعون ۴۱ رأس کَل و بز را تلف کرد,

ادامه مطلب...
نویسنده : علی عسگری تاریخ : چهار شنبه 18 شهريور 1394

سرظان خطرناک لب در اثر اشعه ماوراء بنفش خورشید در کوهنوردی:

سرظان خطرناک لب در اثر اشعه ماوراء بنفش خورشید در کوهنوردی:

انجمن پزشکی کوهستان ایران: سرطان لب یکی از شایع ترین سرطان های دهان است که اغلب در مردان بروز می کند. شایع ترین نوع سرطان لب هم، نوع سنگفرشی آن است که می تواند پخش شود.

سرطان لب
علل بروز سرطان لب
اگر افراد و به خصوص آقایان که بیشتر در معرض ابتلا به سرطان لب قرار دارند، با علل بروز آن آشنا شوند، می توانند از عوامل خطرزای آن دوری کنند و شانس خود را برای ابتلا به این سرطان کاهش دهند.

علل بروز سرطان لب عبارتند از :
1- مصرف تنباکو : مصرف محصولات تنباکو از قبیل سیگار، پیپ و قلیان یکی از عوامل خطری است که سبب افزایش احتمال ابتلا به سرطان لب می شود

2- عفونت های ویروسی : اگر چه به بطور کامل ثابت نشده، ولی نتایج برخی تحقیقات حاکی از آن است که ویروسی به نام (HPV)یا ویروس پاپیلومای انسانی، احتمال ابتلا به سرطان لب را افزایش می دهد(همانطور که میدانید یکی از مشکلات قرار گرفتن در برابر اشعه آفتاب و ماوراء بنفش خورشید بروز تبخال در صورت و لب می باشد که می تواند زمینه بروز سرطان لب را افزایش دهد).


سرطان دهان

3- کمبود برخی موادمغذی: برنامه غذایی که عناصری مانند آهن، اسید فولیک، سلنیوم و ویتامین های A و E را کمتر دارد، احتمال ابتلا به سرطان دهان را افزایش می دهد.

4- عدم رعایت بهداشت دهان: عدم رعایت نکات بهداشتی در ناحیه دهان (مثل مسواک زدن) سبب ابتلا به سرطان لب و دهان می شود.

5- عوامل ژنتیکی: نژادهای آفریقایی و مردان بالای 40 سال، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان لب قرار دارند.

6- مصرف الکل : مصرف الکل، خطر ابتلا به سرطان لب را افزایش می دهد.

7- در معرض نور آفتاب بودن(همچون کوهنوردی و اسکی) : افرادی که بیشتر در معرض نور خورشید قرار دارند مثل طبیعت گردان و یا از نورها و اشعه های مصنوعی استفاده می کنند (مثل تخت های سولاریوم که برای برنزه کردن استفاده می شوند)، در معرض ابتلا به سرطان لب می باشند. این گونه افراد به سرطان پوست نیز مبتلا می شوند.
اگر فرد مبتلا به سرطان لب، خونریزی داشته باشد و متوقف نشود، و . . . . . . 



:: موضوعات مرتبط: اسیب ها و درمان، ،

ادامه مطلب...
نویسنده : علی عسگری تاریخ : چهار شنبه 18 شهريور 1394

«کودکان در ارتفاع» / مطلبی از کارگروه پزشکی و امداد و نجات

متاسفانه  اخیرا موارد متعددی از حضور خردسالان و حتی گاهی نوزادان در ارتفاعات مشاهده شده است که با تاسف بیشتر  به علت عدم آگاهی از زیانهای احتمالی ؛ چندان به تذکرات مختلف نیز توجهی نمیشود . چندی قبل  یکی از همکاران نوزاد دوهفته ای را بر سر قله توچال در آغوش مادرش مشاهده نموده بود که قادر به تنفس مناسب نبوده و کمابیش دچار کمبود اکسیژن و سیاهی پوست شده بوده است. وعلی رغم تذکر این همکار به پدر و مادر نوزاد ، مساله چندان جدی گرفته نشده است! ...

  این مساله بخصوص در مناطقی که رسیدن به ارتفاعات و بلندای کوهها سهل الوصول است خیلی بیشترو جدی تر  است و به صورت روز افزونی مشاهده میشود. با سوار شدن بر تله کابین ظرف نیم ساعت فرد به ارتفاع 4000 متری میرسد که این اختلاف ارتفاع را در این مدت کوتاه طی نمودن حتی برای افراد ورزشکار نیز میتواند مشکل افرین باشد چه برسد به خردسالان با فیزیولوؤی بسیار شکننده وخاص خود . متاسفانه با توجه به اینکه در فصل سفر قرار داریم خیلی از مسافران به قصد بازدید نیز به این مناطق وارد  میشوند. با توجه به اینکه ممکن است این افراد از ساکنین مناطق کم ارتفاعی باشند احتمال بروز مشکل  بیشتر است . از طرفی ممکن است مشکلات خفیفی در گردش خون نوزادان و کودکان وجود داشته باشد که به خودی خود و در شرایط معمولی اصلا مساله ساز نیست ولی در ارتفاعات میتواند برای خردسال مشکل افرین باشد .

به نظر میرسد که میبایست نسبت به آگاه سازی مسئولین تله کابین ها در مورد عوارض این امربه نحو مقتضی  اقدام نمود و از آنها خواست که در سرویس دهی به این گونه مسافرین  سخت گیری و دقت نظر  بیشتری به خرج دهند .

بحث های گوناگونی را میتوان در مورد حضور کودکان در ارتفاع انجام داد که در این اندک فرصت بحث مفصل  نیست . ولی جمیع محققان و صاحب نظران بر این امر اتفاق نظر دارند که ورود کودکان به ارتفاع میبایست با احتیاط فراوان و به آهستگی صورت گیرد . مشکلات ارتفاع در کودکان به شکلهای متفاوت تری بروز میکند  که از جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد : اختلال در غذاخوردن؛ تغییر اجابت مزاج ؛ سستی و خواب الودگی؛ گریه بی جهت  وووو.  نکته بسیار مهم این است که کودکان قادر نیستند همانند بزرگسالان حالات درونی خود را شرح داده و باز گو کنند .  این امر تشخیص مشکلات را بسیار دشوارتر میکند .

در مورد سقف و حد بالای  حضور کودکان در ارتفاع چندان اتفاق نظر قطعی وجود ندارد ولی به نظر میرسد که این سقف برای  کودکان زیر دو سال  حداکثر 2500 تا 3000 متر و اطفال بزرگتر تا 7سال حد اکثر تا 4000 مترمیتواند بدون مشکل خاص و ممنوعیت  باشد . در  مورد نوجوانان و کودکان بزرگتر اگرچه حساسیت مثل اطفال کوچکتر نیست ولی با توجه به اینکه کمبود اکسیژن طولانی مدت و تکرار شونده میتواند به غضروف رشد استخوانها آسیب برساند و ممکن است این غضروفها زودتر بسته شده و قد نهایی فرد کوتاهتراز انچه که میتواند بشود ، در نتیجه توصیه غالب به افراد در حال رشد این است که به صورت طولانی از حضور درارتفاع بخصوص بالاتر از 4000 – 4500 متر خود داری شود . طی کردن روند تطبیق و هم هوایی در کودکان بسیار جدی تر و مهمتر است و باید به دقت مورد نظر قرار بگیرد.

در مورد اطفال ساکن در مناطق مرتفع ؛ تاثیرات و اتفاقات کاملا متفاوت است که از حوصله این بحث کوتاه  خارج است.

                                                                     دکتر علیرضا بهپور

                                                       رئیس کارگروه پزشکی و امداد و نجات



:: موضوعات مرتبط: اطلاعیه، ،
:: برچسب‌ها: «کودکان در ارتفاع» / مطلبی از کارگروه پزشکی و امداد و نجات,

نویسنده : علی عسگری تاریخ : چهار شنبه 18 شهريور 1394

۳۰ دقیقه تمرین بدنسازی و هوازی بدون وزنه برای کل بدن

۳۰ دقیقه تمرین بدنسازی و هوازی بدون وزنه برای کل بدن

30 دقیقه تمرین بدنسازی و هوازی بدون وزنه برای کل بدن
 

با این برنامه هوازی و تمرین بدنسازی که توسط استاد آمادگی جسمانی نیروی دریایی آمریکا آقای Ken Weichert و بنیانگذار کلاس آمادگی جسمانی پایگاه نظامی تهیه شده است، بدون احتیاج به وسایل مختلف چربی بسوزانید و عضله سازی کنید. توسط این تمرینات کوتاه مدت اما شدید اینتروال هوازی، تمرین بدنسازی برای کل بدن و تمرینات مخصوص عضلات شکم تمامی بدن خود را تراشیده و شکم‌تان را سفت کنید. این تمرینات که روی هم رفته ۱۰ دقیقه طول خواهند کشید را ۳ ست پیاپی انجام دهید.

۱- تمرین طناب زدن

زمان: ۱ دقیقه و ۳۰ ثانیه

هدف: عضلات ران، ساق پا، شانه‌ها، پشت و سیستم هوازی



:: موضوعات مرتبط: کوهنوردی، ،

ادامه مطلب...
نویسنده : علی عسگری تاریخ : یک شنبه 15 شهريور 1394

چگونه یک کوه را صعود نماییم

چگونه یک کوه را صعود نماییم:

بالا رفتن از کوه از سوی برخی بعنوان یک ورزش شدید و سنگین برآورد شده است در حالی که کوهنوردان و ورزشکاران این رشته، آن را به سادگی یک تفریح و سرگرمی هیجان انگیز می پندارند. با این حال چالش نهایی که در این ورزش بیان شده قدرت، استقامت و از خودگذشتگی می باشد.

این موضوعات از طرفی می توانند بسیار خطرناک نیز باشند که در مواردی حتی منجر به مرگ طرف میشوند، به ویژه هنگامی که یک کوه نورد از درون و به سادگی باید خود را با عوامل طبیعی مانند آب، هوا، زمین، یخ و یا دیگر خطرات ناشی از آنها درگیر نماید.

بی تجربه گی، برنامه ریزی ضعیف، و تجهیزات نامناسب، همه می توانند در آسیب رساندن یا مرگ شخص نقش داشته باشند. بنابراین دانستن نکات اولیه و اینکه چه چیزی در این راه درست است بسیار مهم می باشد.اما با وجود همه این موارد منفی، زمانی که این مقوله ها به درستی و صحیح انجام شوند کوهنوردی تجربه ای هیجان انگیز و با ارزش خواهد بود.

در این مقاله قصد داریم عناوینی را به عنوان راهنمای ساده و کلی در زمینه کوه نوردی و صعود یک کوه بیان کنیم که در آن به تشریح اصول پایه کلی که یک کوهنورد باید بداند و یاد بگیرد خواهیم پرداخت. بنابراین به تمامی افرادی که قصد شروع کوهنوردی دارند پیشنهاد می کنیم که به صورت متمرکز ۱۳ نکته زیر را دنبال نمایند. بررسی اجمالی و پایه در این مقاله به شما ایده های مناسبی نسبت به درگیری شما در کوه و صعود یک کوه خواهد داد.

 

1

 

1- تحقیق و مطالعه

قبل از شروع به بالا رفتن، تا آنجا که می تونید در مورد مهارت های موجود خود، مهارت های مورد نیاز و تجربه افراد دیگر تحقیق کنید و به جمع بندی مطالب بپردازید. این موضوع مهم است که ذهن خود را به جهت بالا رفتن از یک کوه درگیر تلاشی برای تفکر بهتر نمائیم. بدانیم که چگونه باید از تجهیزات مناسب صعود استفاده نمائیم و حتی الامکان کتاب و مطالبی را که کوهنوردان . . . . . . . 



:: موضوعات مرتبط: کوهنوردی، ،

ادامه مطلب...
نویسنده : علی عسگری تاریخ : یک شنبه 15 شهريور 1394

اکوکمپ کوهستانی شمالی دماوند افتتاح شد

اکوکمپ کوهستانی شمالی دماوند افتتاح شد


روز پنج شنبه 29 مرداد، اکوکمپ کوهستانی شمالی دماوند با حضور مدیرکل کمیته طبیعت گردی کشور، دبیر فدراسیون کوهنوردی و جمعی از مدیران دولتی و فعالان گردشگری و کوهنوردی در بخش خصوصی افتتاح شد.

http://www.spilet.com/UploadFiles/camp-nandal-article(1)(1).jpg


در این مراسم که در روستای ناندل در جبهه شمالی کوه دماوند برگزار شد، مهندس فیاضی مدیرکل کمیته طبیعت گردی کشور عنوان داشت که قله دماوند یکی از اصلی ترین جاذبه های طبیعت گردی کشور است که هرساله کوهنوردان زیادی از سراسر جهان، برای صعود آن به ایران می آیند اما تاکنون به دلیل ضعف زیرساختها، امکان ارائه خدمات استاندارد که شان ایرانی را در برابر میهمانان خارجی حفظ کند وجود نداشته است. فیاضی افزود هجوم خارج از ظرفیت کوهنوردان ایرانی به جبهه جنوبی دماوند باعث آلودگی محیط زیست، آسیب دیدن پوشش گیاهی و جانوری منطقه و از بین رفتن آرامش کوهستان در این رخ دماوند شده است و این مسئله نه برای این اثر طبیعی ملی قابل قبول است و نه وجه‏ه ی مناسبی برای گردشگری کوهستان در ایران دارد و ایجاد اکوکمپ کوهستانی شمالی دماوند که بر اساس استانداردهای روز دنیا طراحی و ساخته شده است، نیازی مبرم در این حوزه به شمار می‏رفت



:: موضوعات مرتبط: اطلاعیه، ،

ادامه مطلب...
نویسنده : علی عسگری تاریخ : چهار شنبه 11 شهريور 1394

بارش برف در البرز مرکزی؛ سرکچال سفید پوش شد - هشدار به کوهنوردان

بارش برف در البرز مرکزی؛ سرکچال سفید پوش شد:

 

انجمن پزشکی کوهستان ایران: هوای متغیر روزهای اخیر باعث لطافت هوا و بارش باران در تهران و بارش تگرگ در منطقه رودبار قصران و بارش برف در ارتفاعات البرز مرکزی شد.

ارتفاعات بالای 3800 متر منطقه قلل سرکچال ها و کلون بستک از برف زیبای سفید شهریوری پوشیده شد و زیبایی خاصی به ارتفاعات البرز داد. کوهنوردی در این هوا لذت بخش تر شده و البته در مواردی در صورت عدم رعایت اصول ایمنی می تواند خطرناک نیز باشد.

رعد و برق در ارتفاعات البرز، توچال و ارتفاعات 4000 متری به تناوب باعث بروز صاعقه شده و می تواند خطر صاعقه زدگی را برای کوهنوردان به همراه داشته باشد.

در سه روز اخیر باتوجه به برودت هوا در منطقه قله دماوند و دمای 17 تا 21 درجه سانتیگراد زیر صفر گزارش های متعددی از  بیماران با سرمازدگی انگشتان دست بدلیل ساده گرفتن صعودهای تابستانی و عدم پوشاک مناسب برای دست و همچنین گزارشاتی از سرمازدگی پاها بدلیل کفش نامناسب به کلینیک طب ارتفاع و پزشکی کوهستان ایران مراجعه نموده اند که لازم است کوهنوردان دقت بیشتر در صعودهای این روزهای خود به ارتفاعات بالای 4000 متر داشته باشند.

بارش برف در ارتفاعات دماوند تا روز پنجشنبه ادامه خواهد داشت و روز جمعه هوای آفتابی تری بر دماوند حکمفرما خواهد بود و مجددا از روز شنبه بارش برف در ارتفاعات شروع خواهد شد. در ارتفاعات بالای 4800 امروز و فردا حدود 35 سانتی متر روزانه برف خواهد بارید. سرعت باد نیز در قله دماوند به 55 کیلومتر در ساعت می رسد. بارش برف از ارتفاع 4400 متری به بالا خواهد بارید.

در منطقه توچال بارش باران خواهیم داشت و سرعت باد در قله توچال به 25 کیلومتر در ساعت می رسد و دمای هوا به 2 درجه سانتیگراد بالای صفر می رسد. در سایر ارتفاعات البرز نیز هوای مشابهی حکمفرما خواهد بود.



:: موضوعات مرتبط: اطلاعیه، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : چهار شنبه 11 شهريور 1394

6.6.94 قله خلنو کوچک و بزرگ و برج.تیغه های ژاندارک

برنامه :6.6.94 قله خلنو کوچک و بزرگ و برج.تیغه های ژاندارک

همنوردان عباس صادق زاده ، مجتبی نعتی ، و علی عسری

 

ساعت 5 صبح حرکت خود را از روستای لالون به سمت قله خلنو آغاز کردیم بعد از عبور از کوچه باغ ها ی زیبا  ، در ادامه مجبور به عبور از رودخانه خروشان لالون شدیم

آپلود عکس

دانلود فیلم

دانلود فیلم

 فلش مذهبی برای وبلاگ

تبادل لینک

 



:: موضوعات مرتبط: تابستان 94، ،

ادامه مطلب...
نویسنده : علی عسگری تاریخ : سه شنبه 10 شهريور 1394



تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به کوهستان الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجه مي باشد.