کوهستان الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجه
گزارش و تصاویر طبیعت ایران

چگونه بدانیم به اندازه کافی ورزش نمی کنیم؟ دستور العمل‌های ورزشی برای بچه‌های ۳ تا ۵ سال آیا عرق کردن باعث کاهش وزن و چربی سوزی می‌شود؟ علت حالت تهوع بعد از ورزش چیست؟ علت لرز کردن بدن چیست و چرا می‌لرزیم؟ چگونه بدانیم بدن مان کمبود کربوهیدرات دارد؟ اطلاعیه مهم! / خودداری از صعود به قلل مرتفع کشور به ویژه «دماوند»، «علم‌کوه» و «سبلان» در ایام تعطیل بهترین اپلیکشن های مخصوص کوهنوردان درخواست شفاف‌سازی در مورد خبر وقف کوه دماوند سلیت به جناب آقای دکتر «حمید مساعدیان» مسئول بخش جست‌وجو و نجات فدراسیون تسلیت فقدان کوه‌نورد فداکار زنده‌یاد «البرز زارعی» بررسی ساخت پد بالگرد به منظور ارتقای امداد رسانی هوایی در منطقه کوهستانی البرز مرکزی انعقاد تفاهم نامه با “بیمه سامان” / بهره‌مندی اعضای فدراسیون از شرایط ویژه انواع بیمه نامه‌ها بررسی ساخت پد بالگرد به منظور ارتقای امداد رسانی هوایی در منطقه کوهستانی البرز مرکزی آزمون‌های ورودی مربیگری درجه 3 کوه‌پیمایی تهران / تیر 1399 جلسه بررسی و مشکلات کوه‌های شمال تهران با شهرداری منطقه 1 گردهمایی اعضای منتخب ستاد اطلاع رسانی و پیشگیری از حوادث کوهستان گزارش تصویری / عملیات جستجوی هوایی جهت کوهنورد مفقود شده در منطقه علم کوه


در مواقع طبیعت‌گردی مراقب مارها باشید:

در مواقع طبیعت‌گردی مراقب مارها باشید:

 انجمن پزشکی کوهستان ایران: در صورت حضور در کوهستان‌ حتما از پوتین‌های بلند و یک عصا(باتوم) استفاده شود. عصا و یا چوبدستی بهترین سلاح در طبیعت است و فرد به راحتی می‌تواند در صورت بروز مشکل و یا حمله از جانب حیوان از خود حفاظت کند.

یک دکترای تاکسی‌درمی گفت: بهار فصل فعالیت دوباره مارها پس از خواب زمستانی است، پس‌ در مواقع طبیعت‌گردی مراقب مارها باشید.

سید نادر صادقی‌راد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به فصل بهار که فصل طبیعت‌گردی بسیاری از مردم است، بر مراقبت بیشتر در این فصل و نزدیک نشدن به حریم حیوانات تاکید کرد.

وی با بیان اینکه فصل بهار فصل جنب‌وجوش مارهاست، اظهار کرد: در حدود 170 گونه مار در کشور وجود دارد که حدود 15 نوع آن بسیار خطرناک است و خطرناک‌ترین آنها نیز مارهای دریایی هستند.

این رفتارشناس حیوانات با اشاره به نبود شنوایی درست و بینایی قوی در مارها گفت: مارها از جمله خزندگانی هستند که بسیار نسبت به ارتعاش حساس هستند و با هر لرزش و تکانی به سرعت واکنش نشان می‌دهند، این واکنش سریع ممکن است عواقب خطرناکی را برای طبیعت‌گردان و حتی مردم عادی به دنبال داشته باشند.

وی با بیان اینکه فصل بهار فصل چیدن گیاه است و افراد در کوهستان‌ها به دنبال گیاهان خودرو هستند و در حین چیدن گیاه باید به شدت مراقب مارهای پناهان شده در بین گیاهان باشند، تصریح کرد: مارها در فصل تابستان به سمت چشمه‌ها و کوهستان‌ها می‌روند و صدایی چون صدای قورباغه تولید می‌کنند. تشخیص این صدا از صدای قورباغه نیاز به آموزش دارد، چراکه برخی طبیعت‌گردان این صدا را صدای قورباغه قلمداد کرده و بی‌پروا به سمت صدا حرکت می‌کنند، در این شرایط خطر مواجهه با مار آنها را تهدید می‌کند. مارها در ساعات گرم روز فعالیت بیشتری دارند و در کنار چشمه‌ها که ‌از بوته‌های نعنا پر است، اختفا می‌کنند.

صادقی‌راد تاکید کرد: در صورت حضور در کوهستان‌ حتما از پوتین‌های بلند و یک عصا استفاده شود. عصا و یا چوبدستی بهترین سلاح در طبیعت است و فرد به راحتی می‌تواند در صورت بروز مشکل و یا حمله از جانب حیوان از خود حفاظت کند.

وی با اشاره به اینکه در کوهستان‌های اراک هشت نوع مار همچون افعی‌البرزی، مار شاخ‌دار، کورمار، شتر مار و ... وجود دارد که عموما سمی هستند، عنوان کرد: در مناطقی چون هفتادقله مارهای سمی خطرناکی از خانواده افعی‌ها وجود دارد.

این متخصص تاکسی‌درمی اضافه کرد: مارها گوشتخوار هستند و عموما از موش و پرنده‌های سبک و کوچک تعذیه می‌کنند که روش شکار آنها بسیار جالب است. برخی مارها به مانند یک چوب خشک در کوهستان می‌ایستند در این شرایط پرندگان کوچک در حال پرواز مار را یک چوب تصور کرده و بر آن می‌نشینند و در نهایت شکار این جانور باهوش می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان نباید به دنبال شکار مار و در شیشه انداختن آن بود، افزود: مار هوش بسیار بالایی در پنهان کردن خود دارد و اگر به هر دلیلی و بر اثر حادثه‌ای این خزنده در محیط شهری رها شود، پیدا کردن آن کار ساده‌ای نیست.

صادقی‌راد درخصوص اقدامات لازم در مواقع مارگزیدگی گفت: در صورت مارگزیدگی مهمترین اقدام حفظ آرامش است. درست است که گزش مار استرس بسیار فراوانی به همراه دارد اما، باید فرد و اطرافیان خونسردی خود را حفظ کنند و بعد از بستن بالای محل گزش، با یک تیغ به شکل T شکافی در محل ایجاد کرده محل زخم را بمکند تا خون آلوده به سم خارج شود.

وی با اشاره به اینکه مکیدن سم به هیچ عنوان خطری ندارد چراکه وارد خون نمی‌شود، تصریح کرد: سم مار دو نوع است سمی که بر روی گلبول‌ها تاثیر دارد و سمی که اثر آن بر روی عضلات است و خفگی به دنبال دارد اما، به هرحال مکیدن آن خطری ندارد. پس از اقدامات باید فرد را به اولین مرکز درمانی ارجاع داد. البته باید هرزگاهی بالای زخم که بسته شده است را باز کرد تا برای لحظاتی خون در اندام به جریان بیفتد.

این رفتارشناس حیوانات با بیان اینکه در مواردی که گردن فرد مورد گزش مار قرار گیرد عملا کاری نمی‌توان انجام داد اضافه کرد: طبیعت‌گردان باید از حضور در کوهستان‌های صعب‌العبور و دست بردن در بین شاخ و برگ‌ها و شکاف بین سنگ‌ها جدا خودداری کنند تا با حادثه جبران‌ناپذیری مواجه نشوند.

منبع: ایسنا - با تشکر از کوهنامه

برداشت از: عصر ایران



:: موضوعات مرتبط: اسیب ها و درمان، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : یک شنبه 30 فروردين 1394

تا چه اندازه ورزش کنیم که برای سلامتی خطرناک نباشد؟

همه ما می دانیم تحرک بدنی برای سلامتی و شادابی مان ضروری است بنابراین عجیب نیست که یکی از تصمیمات مهم برای سال جدید داشتن برنامه منظم ورزشی باشد.

تا چه اندازه ورزش کنیم که برای سلامتی خطرناک نباشد؟اما تا چه اندازه ای باید ورزش کنیم و آیا می توان بسیار زیاد ورزش کرد؟

دستورالعمل های کنونی توصیه می کنند بزرگسالان دست کم ۱۵۰ دقیقه ورزش متعادل در هفته و یا ۷۵ دقیقه ورزش شدید هفتگی داشته باشند. همچنین گفته می شود، بیشتر از این میزان هم فواید بیشتری برای سلامتی در بر دارد.

اگر چه این دستورالعمل ها افراد را تشویق به انجام ورزش بیشتر از حداقل توصیه شده می کنند اما حد بالاتری را ارئه نمی دهند. در این دستورات هشدار داده می شود که تمرینات ورزشی شدید ممکن است، ریسک صدمات و بیماری های قلبی را افزایش دهد اما اشاره ی مشخصی به اینکه دقیقا" کدام تمرین برای سلامتی فرد مضر است نشده است. به عبارتی دیگر مفهوم واضحی از " ورزش بسیار زیاد " در اختیار نداریم.

برای مثال داشتن برنامه منظم ورزشی برای افزایش طول عمر، سلامت قلبی و عروقی و بهبود بیماری های مزمن مانند چاقی و دیابت بسیار مفید است در حالی که تمرینات استقامتی بلند مدت موجب تغییرساختار قلب، گشاد شدن سرخرگ ها و افزایش اضطراب و افسردگی می شود.

ورزش چه زمانی خطرناک است؟

تمرینات مدام و همیشگی برای رقابت های شدیدی مانند ماراتن، ماراتن تند، ورزش های سه گانه و مسابقات دوچرخه سواری در مسافت های طولانی می تواند تأثیرات منفی کوتاه مدت روی قلب و عروق داشته باشد. برای مثال در میان بیمارانی که بیماری عروق کرونری در آن ها تشخیص داده شد، آن هایی که بیشتر از حداکثر توصیه شده (۶۰ دقیقه ) ورزش می کردند، کاهش هایی در میزان آنتی اکسیدان شان داشتند و همچنین رگ های خونی شان سفت شده بود.

در مقایسه ورزشکارانی که میزان تمرین و تحرک شان معتدل تر (۶۰ دقیقه یا کمتر) بوده، رادیکال های آزاد کمتری داشتند و گردش خون شان هم بهتر بود. مطالعات دیگر نشان می دهد میزان ابتلا به فیبروز قلبی در میان ورزشکاران استقامتی بالا می باشد. محققان دریافتند ۵۰ درصد از این ورزشکاران در MRI قلبشان علائمی از سفت شدن سلول های قلبی دیده شد.

سفت و سخت شدن سلول های قلبی می تواند در ایست ناگهانی قلب و یا دست کم ایجاد ضربان قلب نامنظم نقش داشته باشد. در حالی که دوندگانی که حدود ۱۵ مایل در هفته می دوند، احتمال مرگ و میر  تقریبا" 19 در صد در آن ها  کمتر است و آن هایی که بیشتر از۲۵ مایل در هفته می دوند، درمقایسه با کسانی که ورزش نمی کنند بیشتر در معرض مرگ هستند!

هرچند یافته ها نشان می دهد برای بعضی از افراد ورزش های استقامتی زیاد می تواند آسیب هایی داشته باشد، اما مشاهدات و بررسی های بیشتری انجام شده تا معلوم شود آیا محدودیت حداکثری برای  فواید ورزش وجود دارد یا خیر.

در نهایت مشخص شد مفهوم " ورزش زیاد " برای افراد مختلف متفاوت است و به فاکتورهای گوناگونی مانند : سن، سابقه بیماری و سبک زندگی بستگی دارد. اما مشخص کردن اینکه فعالیت بدنی در چه میزان و مرحله ای تبدیل به تهدیدی برای سلامتی مان می شود، بسیار مهم است تا تصادفا" و ناآگاهانه به جسم مان لطمه نزنیم.

برای تندرستی و انجام تصمیمی که در سال جدید برای سلامتی تان گرفته اید، مطمئن شوید که حداقل کمترین میزان از ورزش و تحرک بدنی لازم را در برنامه تان دارید. حتی اگر پیگیر تک تک اهداف تان برای تناسب اندام نیستید به خاطر داشته باشید، همیشه  حتی کمی ورزش کردن هم بهتر از ورزش نکردن است.

تهیه و ترجمه: elmevarzesh.com

منبع: businessinsider



:: موضوعات مرتبط: آموزش، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : یک شنبه 30 فروردين 1394

افتخار مدیران همدانی این است: «الوند» را بتراشند!

افتخار مدیران «همدان»:
«الوند» را بتراشند، درختان را ببرند، هتل پنج‌ستاره بسازند!

 «این روزها افتخار مدیران شهری این است که کوه «الوند» را بتراشند، درختان را ببرند و هتل 5 ستاره بسازند و با برج سازی مردم شهر را از دیدن ستاره‌های آسمان محروم کنند.»!

کوهستان «الوند» فراروی شهر «همدان»، کوهستان منفردی از شاخه‌های خاوری زاگرس مرکزی با عرصه‌ای به وسعت ۱۳۷۵ کیلومتر مربع، بزرگ‌ترین پدیده‌ی گرانیت‌زائی از دوران چهارم زمین‌شناسی بر اثر نفوذ توده‌های آذرین در نهشته‌های بازمانده از دوران پیشین است که در شمال غرب به کوه خدابنده‌لو سنندج و کوه چهل‌چشمه کردستان و از جنوب شرق به بلندی‌های راسوند و کوه وفس اراک متصل است.یال آن، حد طبیعی بین شهر همدان و تویسرکان و بلندترین قله‌ی آن موسوم به الوند در ۱۸ کیلومتری جنوب شهر قرار دارد. جهت این کوهستان از شمال غربی به جنوب شرقی کشیده شده و استان همدان را به دو نیمه شمالی و جنوبی تقسیم می‌کند.

کوهستان الوند ۱۱۱اُمین اثر طبیعی است که توسط سازمان میراث فرهنگی در ۲۰ بهمن ۱۳۸۹ در فهرست میراث طبیعی ایران قرار گرفت. اما حالا در برنامه‌ریزی‌های مدیریت شهری همدان، می‌خواهند این میراث طبیعی را هم از طبیعی بودن‌اش خارج کنند و فقط به آن زخم بزنند!

«حسین زندی»، فعال میراث فرهنگی و گردشگری استان همدان در یادداشتی که در اختیار خبرگزاری «ایسنا» قرار داده، به تصمیم‌های جدید مدیریت شهری همدان در این زمینه پرداخته است:

«جای زخم‌هایی که مدیران شهری همدان در سه دهه گذشته بر پیکر الوند و طبیعت همدان وارد کرده‌اند، هرگز التیام نخواهد یافت و این ننگ پرآوازه بر پیشانی برخی مسئولان تا همیشه باقی خواهد ماند، تنها ماترک این مسئولان برای آیندگان تخریب و نابودی است ...» ادامه متن در ایسنا



:: موضوعات مرتبط: اطلاعیه، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : چهار شنبه 19 فروردين 1394

«قیچی‌ساز» می‌تواند «رکورد زمانی» صعود به 8‌هزاری‌ها را از آن خود کند

«قیچی‌ساز» می‌تواند «رکورد زمانی» صعود به 8‌هزاری‌ها را از آن خود کند

«عظیم قیچی ساز» با اشاره به برنامه‌ خود برای صعود به دو قله «لوتسه» و «اورست» اظهار کرد: آخر هفته جاری به «نپال» سفر می‌کنم و پس از آن برای صعود به قله‌های مذکور آماده می‌شوم و امیدوارم این دو صعود بدون خطر و رخ دادن هیچ‌ حادثه‌ای انجام بپذیرد. او با اشاره به مدت زمان صعود دیگر کوه‌نوردان خاطر نشان کرد: کم‌ترین زمان صعود به 14 قله‌ بالای 8 هزار متر 7 سال و 2 ماه بود که در صورت موفق شدن در این دوصعود می‌توانم به رکورد زیر 7 سال (6 سال و 10 ماه) دست پیدا کنم.

وی افزود؛ مجموع زمانی که برای صعود به این دو قله نیاز دارم حدود دو ماه است و بهترین زمان برای این صعود ماه‌های اردیبهشت و خرداد است. پس از سفر به نپال و انجام مراحل آماده سازی و هم‌هوایی بلافاصله اقدام به صعود به این دوقله بدون اکسیژن می‌کنم. امیدوارم با این صعود بتوانم باز هم برای مردم ایران افتخار آفرین باشم.

«قیچی‌ساز» با اشاره به دشواری‌های این صعود گفت: بعد از صعود به «لوتسه، مراحل ریکاوری را انجام می‌دهم و بعد از آن بلافاصله برای صعود به اورست آماده می‌شوم. در صورت موفقیت برای صعود به «لوتسه» این چهاردهمین قله مرتفع بالای 8 هزار متر است که موفق به صعود آن می‌شوم.

«عظیم قیچی‌ساز» ادامه داد: در حال حاضر فقط 31 نفر در تمام جهان موفق شدند به این قله‌ها صعود کنند و در این میان تنها 14 نفر بدون استفاده از کپسول اکسیژن این کار را انجام داده‌اند. اگر بتوانم در این دو صعود موفق شوم، به عنوان پانزدهمین کوه‌نوردی شناخته می‌شوم که بدون اکسیژن تمام این صعودها را انجام داده‌ است.

وی در پاسخ به این سوال که چه توقعی از مسولان برای حمایت دارد،‌گفت: دوست ندارم شیرینی این صعودها را با تلخی گلایه‌ها از بین ببرم و ترجیح می دهم در این زمینه سکوت کنم.

«عظیم قیچی‌ساز» از سال 1381 صعود‌های برون مرزی خود را آغاز کرد. وی به عنوان پرافتخارترین کوه‌نورد ایران تا کنون 13 قله بالای 8 هزار متر جهان زیر را فتح کرده و امسال در صدد صعود به آخرین قله بالای 8 هزار متر است.

او تا کنون موفق به فتح قله‌های اورست (8848 متر) - هیمالیا نپال، برودپیک (8051 متر) - کاراکروم پاکستان، دائولاگیری (8167 متر) - هیمالیا نپال، نانگاپاربات (8126 متر) - کاراکروم پاکستان، کانچن جونگا (8586 متر) - هیمالیا نپال، گاشربروم 2 (8034 متر) - کاراکروم پاکستان، گاشربروم 1 (8080 متر) - کاراکروم پاکستان، آناپورنا 1 (8091 متر) - هیمالیا نپال، کی 2 (8611 متر) - کاراکروم پاکستان، 1391- ماناسلو (8163 متر)- هیمالیا نپال، ماکالو (8463 متر) - هیمالیا نپال، چوایو (8201 متر) - تبت چین، شیشاپانگما (8027 متر) - تبت چین شده است.

 



:: موضوعات مرتبط: اطلاعیه، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : چهار شنبه 19 فروردين 1394

تخلفات و تعرضات زیست محیطی را به ۱۵۰۴ اطلاع دهید!

تخلفات و تعرضات زیست محیطی را به ۱۵۰۴ اطلاع دهید!

«سرهنگ قاسم سبزعلی» فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل ها و مراتع اظهار داشت؛ سامانه‌ی تلفنی ۱۵۰۴ برای دریافت گزارش های مردمی در رابطه با تخلفات و تعرضات زیست محیطی، آلودگی هوای محیط، زباله و پسماندها، شکار حیات وحش و موضوع هایی از این دست فعال است. 

وی افزود؛ حضور بیش از 500 واحد گشتی، 3500 نیروی سازمان جنگل ها ، 200 هزار همیار طبیعت، محافظان افتخاری، NGO ها و انجمن های صنفی، تلفن آن لاین ۱۵۰۴ برای دریافت گزارش های مردمی و فعالیت مراکز فرماندهی آنلاین، کنترل تخلفات  برای حفاظت از عرصه های طبیعی و ملی نقش عمده ای در کاهش تخلفات و آتش سوزی داشته و خواهد داشت. 

«سبزعلی» تصریح کرد: در ۱۵ روز نخست سال جاری حدود ۲۰ مورد تخریب و تصرف در اراضی ملی سراسر کشور اتفاق افتاد که برای آنها پرونده تشکیل شد .

وی با بیان اینکه در این ایام تصرفی در اراضی ملی استان تهران نداشتیم یادآور شد: تنها در ارتفاعات سوهانک با وجود تذکراتی که داده شده بود بدون توجه به این اخطارها در مراتع واقع در این ارتفاعات مسابقات ماشین سواری برگزار شد که با حکم قضایی ۴۰ دستگاه از این خودروها توقیف شد!

 



:: موضوعات مرتبط: اطلاعیه، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : چهار شنبه 19 فروردين 1394

شرکت «هفت گوهر» در لیست شرکت‌های استاندارد UIAA

شرکت «هفت گوهر» در لیست شرکت‌های استاندارد UIAA 

بنا بر خبر دریافتی «کوه‌نوشت»؛ شرکت «هفت گوهر» در لیست شرکت‌های دارای استاندارد UIAA قرار دارد. 

پایگاه خبری «فدراسیون جهانی کوه‌نوردی» با انتشار اطلاعیه‌ای؛ نام و علامت تجاری شرکت‌هائی که آنها را استاندارد می‌داند منتشر کرده است ... در بین این لیست، نام شرکت «هفت گوهر ایران» به‌عنوان تنها دارنده این نشان در کنار سایر کمپانی‌های مشهور جهان به چشم می‌خورد.

اطلاعیه‌ی مذکور را در پایگاه خبری UIAA  ملاحظه نمائید.

 



:: موضوعات مرتبط: اطلاعیه، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : یک شنبه 16 فروردين 1394

«قیچی‌ساز» به‌زودی عازم «نپال» می‌شود؛ گام آخر تا پیوستن به باشگاه هشت‌هزاری‌های جهان

«قیچی‌ساز» به‌زودی عازم «نپال» می‌شود
گام آخر تا پیوستن به باشگاه هشت‌هزاری‌های جهان

«عظیم قیچی‌ساز» 15 فروردین ماه 94 در سایت شخصی خود نوشت: «نيمه دوم فروردين امسال جهت تلاش بر روي آخرين قله باقي مانده از 14 قله بالاي 8000 متر دنيا "لوتسه" و همچنين تلاش براي صعود مجدد به قله "اورست" اينبار بدون استفاده از اکسيژن مصنوعي، ايران را به مقصد نپال ترک خواهم کرد.»

وی در این باره افزود: در صورت صعود موفق به قلل "اورست" و "لوتسه" بدون استفاده ازکپسول اکسيژن، به عنوان پانزدهمين فرد در جهان و اولين ايراني خواهم بود که توانسته تمامي قلل بالاي هشت هزار متر جهان را بدون استفاده از کپسول اکسیژن صعود نمايد.

 

منبع: وب سایت شخصی «قیچی ساز



:: موضوعات مرتبط: اطلاعیه، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : یک شنبه 16 فروردين 1394

قله قوچ 15.12.93

 

بنام خدای مهربان

 

نام برنامه: قله قوچ

تاریخ : 15.12.93

همنوردان : هادی احمدی ، علی عسگری ، ملکی ، جعفری ، , و بقیه دوستان

مکان : دماوند ، روستای خرم ده ، امامزاده بی بی زبیده

برای دیدن بقیه عکسها ادامه مطلب راببینید

 دانلود موزیک

دانلود موزیک

 

دانلود موزیک



:: موضوعات مرتبط: زمستان 93، ،

ادامه مطلب...
نویسنده : علی عسگری تاریخ : سه شنبه 3 فروردين 1394

قله گرگینه کوه 1/12/93

 

بنام خدای مهربان

اميدها و آرزوهايم را در کوله بارم مي گذارم
به کوه مي برم
آنها را مي سپارم به باد ، به ابر ، به پرنده
وقلبم را به سپيدي آب
در آينه چشمه ساران
به تماشاي زندگي مي سپارم
و سرشار از عشق بر مي گردم
تا سرود هاي چگونه زيستن را در گوشهاي کوچک کودکان سرزمينم زمزمه کنم.

 

نام برنامه : قله گرگینه کوه

همنوردان : هادی احمدی ، علی عسگری ، گروه فاریا

تاریخ : 1/12/93

ساعت 6 صبح سر تهرانپارس قرار گذاشتیم و به طرف جاده فیروزکوه ، کیلان حرکت کردیم. به سمت روستای ساران و بعد به طرف روستای سر سبز دوآب و سپس روستای ویرانه ، توقف کرده کنار امامزداده ای ماشینها رو پارک کردیم ، و در یک هوای بسیاز زیبای و مه آلود گروه حرکت خود را به طرف قله ادامه داد.

منطقه ای بسیار زیبا که بنظر من تنها زمان صعود به این منطقه عاری از کوهنورد فقط زمستان است.منطقه ای که توسط عده ای در حال چپاول و غارت کوههاست، جاده ای اسفالته زده اند که به راحتی بتوانن از معادن گچ و آهک منطقه استفاده کنند.. بعضی و قتها از درد دلم میخواد دادبزنم که اخه چرا هیچ کس نیست جلوی این غارت عظیم کوهها رو بگیره.

چندین بار به سازمان محیط زیست میراث فرهنگی و برخی سازمانهای مرتبط تماس گرفتم ولی کو گوش شنوا؟؟؟

امکانی که در حال غارت است کاش بمیرم که نباشم ببینم چطور به طبعیت اسیب می زنن و روزی می رسد که دیگر هیچ نمانده و ایندگان تنها با دیدن مناظر به آن بسنده می کنند. و از پیرمردهای زمان خود خواهند رسید کوه چیست ؟ چه شکلی دارد ؟ جنگل و رودخانه که می گن چطور جایی بود؟و سوالات مربوط از این قبیل...

انشالله که زنده نیاشم این روزها رو ببینم.

راستش حوصله ندارم گزارش بیشتری بینویسم چون در این خصوص اینقدر درد دارم که تنها شما رو به دیدن عکسها دعوت می کنم.

بیایید لااقل ماها در این خصوص فرهنگ سازی کنیم و برای ایندگان و نسلهای بعدی چیزی بگذاریم.و با تبلیغ کمک کنیم شاید یکی این مطالب رو بخونه و بفکر بیافته انشالله.

 هرچند چشمم آب نمی خوره.

برای دیدن بقیه عکسها ادامه مطلب را ببینید

دانلود موزیک

 

دانلود موزیک

 دانلود موزیک

 



:: موضوعات مرتبط: زمستان 93، ،

ادامه مطلب...
نویسنده : علی عسگری تاریخ : دو شنبه 3 فروردين 1394



تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به کوهستان الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجه مي باشد.