کوهستان الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجه
گزارش و تصاویر طبیعت ایران

چگونه بدانیم به اندازه کافی ورزش نمی کنیم؟ دستور العمل‌های ورزشی برای بچه‌های ۳ تا ۵ سال آیا عرق کردن باعث کاهش وزن و چربی سوزی می‌شود؟ علت حالت تهوع بعد از ورزش چیست؟ علت لرز کردن بدن چیست و چرا می‌لرزیم؟ چگونه بدانیم بدن مان کمبود کربوهیدرات دارد؟ اطلاعیه مهم! / خودداری از صعود به قلل مرتفع کشور به ویژه «دماوند»، «علم‌کوه» و «سبلان» در ایام تعطیل بهترین اپلیکشن های مخصوص کوهنوردان درخواست شفاف‌سازی در مورد خبر وقف کوه دماوند سلیت به جناب آقای دکتر «حمید مساعدیان» مسئول بخش جست‌وجو و نجات فدراسیون تسلیت فقدان کوه‌نورد فداکار زنده‌یاد «البرز زارعی» بررسی ساخت پد بالگرد به منظور ارتقای امداد رسانی هوایی در منطقه کوهستانی البرز مرکزی انعقاد تفاهم نامه با “بیمه سامان” / بهره‌مندی اعضای فدراسیون از شرایط ویژه انواع بیمه نامه‌ها بررسی ساخت پد بالگرد به منظور ارتقای امداد رسانی هوایی در منطقه کوهستانی البرز مرکزی آزمون‌های ورودی مربیگری درجه 3 کوه‌پیمایی تهران / تیر 1399 جلسه بررسی و مشکلات کوه‌های شمال تهران با شهرداری منطقه 1 گردهمایی اعضای منتخب ستاد اطلاع رسانی و پیشگیری از حوادث کوهستان گزارش تصویری / عملیات جستجوی هوایی جهت کوهنورد مفقود شده در منطقه علم کوه


برنامه : پیمایش مسیر روستای هاشمک(گیلاوند) به چنداب(گرمسار)29/1/93

در آغوش كشيدن كوه به معناي سير در نشانه هاي توحيدي آفريدگار هستي است .

 

به كوه مي رويم تا موحدانه به سيماي پرهيبت و پر ابهت كوه بنگريم

و به نوعي هيمنه و هيبت آفريدگار كوه را تجربه كنيم .

 

 

برنامه : پیمایش مسیر روستای هاشمک(گیلاوند) به چنداب(گرمسار)29/1/93

منطقه : جاده فیروزکوه روستای هاشمک

راهنما هادی احمدی

سرپرست : بیژن و کمک سرپرست علی عسگری

همنوردان :

آقایان : مصطفی رحمت اللهی ،اسماعیل جعفرپور ، امیر مهدی کیا ، پرویز مقدم ، اکبر عظیمی ،عباس صادق زاده ، محسن کشاورز وو گروه کوهنوردی هرابرز

همنورد کوچک محمد احمدی 

cze

cze

cze

 

 

ساعت6 صبح از سه راه تهرانپارس به طرف جاده فیروزکوه حرکت کردیم و بعد از گیلاوند ، ساعت 7:30 به تابلوی روستای هاشمک می رسیم.مسیر را به سمت روستا ادامه می دهیم ، بعد از عبور از روستای هاشمک ، جاده خاکی را ادامه مسیر داده ، تا به قبرستان می رسیم.در آنجا از خودرو پیاده شدیم . بعد از ونرمش به طرف جنوب حرکت خود را اغاز کردیم.

 

cze

cze

 

ساعت 8:30 برای صرف صبحانه توقف کردیم و بعد به طرف غرب ادامه پیمایش دادیم.ساعت 13:30 در کنار ابشخور ونوکنی قنات سیاه آفتاب ایستادیم و ساعت 14:30 دوباره به طرف جنوب غرب ادامه دادیم بعد از عبور از دره ها و مسیرهای زیبا به ساعت  18 به روستای بهرود رسیدیم.و سوار ماشین شده و ساعت 22 به تهران رسیدیم.

cze

cze

 

جای همه عزیزان که نبودند واقعا خالی بود از همه دوستانی که در این برنامه زحمت کشیدند بسیار ممنونم.

 

  ادامه مطلب را ببینید

 



:: موضوعات مرتبط: بهار93، ،

ادامه مطلب...
نویسنده : علی عسگری تاریخ : دو شنبه 1 ارديبهشت 1393

برنامه : قله قلعه دختر 22/1/93

آفتاب بر قله کوه می لغزید که پرنده ای از قله پرواز کرد.

بال پرنده چون شعلهء آتش یک لحظه در روشنایی غروب درخشید و

 با چرخی دوباره در تار یکی نهان گشت. 

گویی که هیچ نبود!

آفتاب طلایی در پس قله کبود ، کوه غروب کرد و بر شفق تنها سرخی باقی ماند.

آری ایام می گذرد و حسرت بر دل باقی می ماند.

 

کوه، بلندی بر فراز یک منطقه است، و کوهنوردی به مثابه ی زندگی در این بلندی همچون رودی

 

                    خروشان، پربرکت و جاری در متن حیات انسانی ادامه دارد.

 

 

با عرض پوزش از همه همنوردان عزیز ،که گزارش برنامه با تاخیر اراِیه گردید.

 

برنامه : قله قلعه دختر 22/1/93

منطقه : فشم روستای آهار از مسیر شمالی (ده تنگه)

راهنما هادی احمدی

سرپرست : علی عسگری

همنوردان :

آقایان اسماعیل جعفرپور ، سید احمد حسینی ، پرویز مقدم ، اکبر عظیمی و دوستان گروه کوهنوردی   فاریا(رضا زنگه ،پرویز عبدی،سجاد، مصطفی ،محمد رضا)

خانمها :

فاریا یوسفی ، فرناز فرکیا وسپیده فتحی

 

ساعت6 صبح از سه راه تهرانپارس به طرف آهار حرکت کردیم ساعت 7 به روستا رسیدیم.هوای بسیار خنک و متبوعی داشت که بعلت سردی هوا،هنوز خبری از بیدار شدن درختان نبود و شکوفه ای روی شاخ  درختان دیده نمی شد.ساعت 7:15 به طرف ده تنگه حرکت رو آغاز کردیم.

 

تخریب میحط زیست درفشم روستای آهار

 

بعد از عبور از کوچه باغهای بسیار زیبای آهار با دیدن لودری که در حال باز کردن مسیر برای خودروها بود دلمان را به درد آورد که ظاهرا دیگه باید ،تا چند وقت دیگه بجای این باغها ،مثل بقیه جاها،ویلاهای انسانهای خودخواه و پول داری رو ببنیم.که با خودخواهی تمام بجای درختان در حال رشد است.البته موقع برگشت بیشتر ناراحت شدیم.چون در مسیر برگشت از شکراب،دقیقا همین اتفاق افتاده بود و مسیر زیبای شکرآب ،داره تبدیل به کوچه ویلا میشه،واقعا هیچ کس هم نیست رسیدگی کنه وکسی هم توجهی نمیکنه. واقعا تاریخ و ایندگان راجب ماها وانسنهای اینچنین چی میگن.و جالب اینجاست با هر کس هم صحبت میکنی،جبها حمایت از محیط زیست و طبیعت رو میزنه ،ولی من نمی دونم اینها چه کسانی هستند میان اینجوری گند می زنن به محیط زیست و بجای درختان هر روز یک ویلا از مناطق بکر سر در میاره!!!

خدا بخیر بگذرونه و طبیعت ایران رو از دست چنین افرادی نجات بده. من خواهش می کنم این گزارش و عکسها رو پخش کنید تا شاید یکی جرات پیدا کنه و جلوی این ساخت و ساز ها رو بگیره ولی  می دونم عمرا کسی پیدا بشه.اگر دید سلام من رو بهش برسونید.

 

آپلود عکس رایگان

آپلود عکس رایگان

اینها حاصل تمدن جدیددر کوچه باغهای آهار است.

آپلود عکس رایگان

آپلود عکس رایگان

 

ساعت 8 برای صرف صبحانه در کنار چشمهء زیبا توقف کردیم.ساعت 9 دوبار صعود را اغاز کردیم.ساعت 11 به گردنه و یال قله رسیدیم. که در آن منطقه باد بسیار شدید شد. طوری که به راحتی مانع حرکت ما می شد.طبق پیش بینی سایتهای هواشناسی کوهنوردی ،سرعت باد 30 تا 40 کیلومتر بود.ولی سرعتی بادی که ما دیدیم بیشتر از 60 کیلومتر بود.البته در آن منطقه همیشه باد است ولی اینبار بسیار شدید تر بود.بگونه ای که به راحتی چندیدن بار بنده را با وزن 75 کیلو گرمی به زمین زد و تنها حسن این باد ،این بود که بارندگی نداشت،خلاصه جای همه عزیزان بسیار خالی مسیر یک ساعته تا قله رودو ساعت نیم ، طی کردیم و بعد از صرف ناهار در پشت دیوار قلعه ،به طرف جاده ای که در ضلع جنوبی قله است حرکت کردیم.

 

برای دیدن بقیه عکسها ادامه مطلب را ببینید



:: موضوعات مرتبط: بهار93، ،

ادامه مطلب...
نویسنده : علی عسگری تاریخ : دو شنبه 1 ارديبهشت 1393

تاریخ کوه نوردی ایران زمین :

 

تاریخ کوه نوردی ایران زمین :

 

نوشین ... 8 ماهه ... قله توچال ... سال 41 ...

تاریخ کوه نوردی ایران زمین

 

دهانه آتشفشانی دماوند ... 1327 

 

تاریخ کوه نوردی ایران زمین ... 29 - توچال :

این پست از تاریخ کوه نوردی را اختصاص می دهم به نقاشی و دست نوشته ای از محمود اجل نخستین کوه نویس ایرانی که مربوط به صعود توچال در سال 1306 است :

 

 

 



:: موضوعات مرتبط: جاذبه هاي گردشگري ايران، بهار93، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : پنج شنبه 21 فروردين 1393

غلظت خون را ساده نگیرید

در صعود سال قبل به قله دماوند دچار مشکل ارتفاع زدگی شدم.همچنین فشار زیادی بر روی سینه ام احساس می کردم.لذا از صعود انصراف دادم و پایین برگشتم.بصورت خیلی اتفاقی با این مقاله برخورد کردم و گفت شاید یکی از دلایل ارتفاع زدگی من غلظت خون منه که اکثرا بالاست.

افزایش غلظت خون از این جهت خطرناک است که موجب کند شدن حرکت خون در عروق شده و خطر سکته را افزایش می دهد.

 
افزایش تعداد گلبول های قرمز خون در واحد حجم را غلظت خون می گویند. در این حالت هموگلوبین‌خون بیمار بیشتر از یك فرد عادی است. به این معنی که هموگلوبین بالاتر از 18 در مردان و بیشتر از 16 در زنان به عنوان غلظت خون تشخیص داده می شود. 
 
بیماری غلظت خون به دو دسته اولیه و ثانویه تقسیم می‌شود كه در بیماری غلظت خون اولیه، تولید گلبول‌های قرمز خون توسط سیستم خون ساز بدن به صورت خودكار بالاست. در غلظت خون ثانویه، سیستم خون ساز بدن سالم است ولی بیماری‌هایی مانند بیماری‌های مزمن ریوی، كلیوی و قلبی و یا تومورها، کاهش اکسیژن رسانی بافتی، بودن در ارتفاعات، سیگار کشیدن و زندگی در هوای آلوده موجب افزایش غلظت خون می شوند. 
 
افزایش غلظت خون از این جهت خطرناک است که موجب کند شدن حرکت خون در عروق شده و خطر سکته را افزایش می دهد. 
 
برخی از افراد مبتلا به افزایش غلظت خون هیچ گونه علایمی ندارند و در برخی افراد اختلالاتی مانند برافروختگی پوست صورت، قرمزی چشم‌ها، اختلالات هوشیاری، منگی، سردرد، خواب آلودگی و گزگز دست و پا مشاهده می شود. خارش پوست به ویژه پس از استحمام، برجسته شدن وریدهای چشم، بزرگی کبد و طحال نیز از علایم شایع این مشکل هستند. در صورت عدم کنترل و درمان غلظت خون بیماری هایی مانند زخم معده ، دردهای استخوانی و در مراحل بعد نقرس و سنگ کلیوی بروز می کنند. 
 
در شرایطی که غلظت خون به صورت اولیه باشد، درمان از طریق خون گیری و مصرف برخی داروها است. در نوع ثانویه می بایست علت زمینه ای غلظت خون برطرف شود. 
 
برخی پزشکان روش حجامت را نیز برای کاهش غلظت خون پیشنهاد می نمایند. در مورد مقایسه حجامت و خون دادن باید گفت که اگرچه حجامت می تواند به عنوان یک روش درمانی در بعضی بیمارهای خاص مورد استفاده قرار گیرد ولی نمی تواند در این مورد، جای خون دادن را بگیرد. زیرا حجم خونی که در حجامت از بدن خارج می شود زیاد نیست و ما در این مورد نیاز به خارج کردن مقادیری از خون بدن داریم. 

 



:: موضوعات مرتبط: اسیب ها و درمان، ،

ادامه مطلب...
نویسنده : علی عسگری تاریخ : سه شنبه 19 فروردين 1393

دانلود کتاب اصول کمکهای اولیه و احیاء

 

دانلود کتاب اصول کمکهای اولیه و احیاء:

انجمن پزشکی کوهستان ایران: یکی از اهداف وبلاگ انجمن پزشکی کوهستان ایران معرفی انتشارات و کتب مرتبط با کمکهای اولیه جهت استفاده در برنامه های کوهنوردی است. در اینجا یکی از کتاب های مفید را برایتان معرفی می نماییم.

دانلود کتاب اصول کمکهای اولیه و احیاء

Book

جهت دانلود این کتاب روی آن کلیک نمائید یا به لینک زیر مراجعه نمائید:

Download link : First Aid & CPR Book

ناشر: موسسه آموزش عالی و معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر
با همکاری دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا… (عج)


برچسب‌ها: انتشارات کوهنوردی



:: موضوعات مرتبط: کوهنوردی، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : جمعه 1 فروردين 1393

سال نو مبارک باد.

بربلندای کوه بایست ،

دستانت را به سخاوت طبیعت بگشا ،

چشمانت را روی همه گذشته ببند و بگذار اولین بو سه باد ،

بهار تو را غرق مستی کند 

سال نو مبارک باد.

 

تبادل



:: موضوعات مرتبط: زمستان 92، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : سه شنبه 27 اسفند 1392



تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به کوهستان الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجه مي باشد.