کوهستان الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجه
گزارش و تصاویر طبیعت ایران

چگونه بدانیم به اندازه کافی ورزش نمی کنیم؟ دستور العمل‌های ورزشی برای بچه‌های ۳ تا ۵ سال آیا عرق کردن باعث کاهش وزن و چربی سوزی می‌شود؟ علت حالت تهوع بعد از ورزش چیست؟ علت لرز کردن بدن چیست و چرا می‌لرزیم؟ چگونه بدانیم بدن مان کمبود کربوهیدرات دارد؟ اطلاعیه مهم! / خودداری از صعود به قلل مرتفع کشور به ویژه «دماوند»، «علم‌کوه» و «سبلان» در ایام تعطیل بهترین اپلیکشن های مخصوص کوهنوردان درخواست شفاف‌سازی در مورد خبر وقف کوه دماوند سلیت به جناب آقای دکتر «حمید مساعدیان» مسئول بخش جست‌وجو و نجات فدراسیون تسلیت فقدان کوه‌نورد فداکار زنده‌یاد «البرز زارعی» بررسی ساخت پد بالگرد به منظور ارتقای امداد رسانی هوایی در منطقه کوهستانی البرز مرکزی انعقاد تفاهم نامه با “بیمه سامان” / بهره‌مندی اعضای فدراسیون از شرایط ویژه انواع بیمه نامه‌ها بررسی ساخت پد بالگرد به منظور ارتقای امداد رسانی هوایی در منطقه کوهستانی البرز مرکزی آزمون‌های ورودی مربیگری درجه 3 کوه‌پیمایی تهران / تیر 1399 جلسه بررسی و مشکلات کوه‌های شمال تهران با شهرداری منطقه 1 گردهمایی اعضای منتخب ستاد اطلاع رسانی و پیشگیری از حوادث کوهستان گزارش تصویری / عملیات جستجوی هوایی جهت کوهنورد مفقود شده در منطقه علم کوه


قله بند عیش 19/10/93

بنام خدای مهربان

 

اميدها و آرزوهايم را در کوله بارم مي گذارم
به کوه مي برم
آنها را مي سپارم به باد ، به ابر ، به پرنده
وقلبم را به سپيدي آب
در آينه چشمه ساران
به تماشاي زندگي مي سپارم
و سرشار از عشق بر مي گردم
تا سرود هاي چگونه زيستن را در گوشهاي کوچک کودکان سرزمينم زمزمه کنم .

 

نام برنامه : قله بند عیش 19/10/93

همنوردان : هادی احمدی ، محمد کردستانی ، حامد و حسن . وخودم

 

بطور کلی مسیر های دسترسی به قله بند عیش از این قرار است :

مسیر جنوبی :پارک کوهسار، دره حصارک کن ، شهران (وسک) دره دوچناران  . این قله به راحتی از تهران قابل مشاهده است ، اگر رو به شمال بایستید ، در سمت چپ (غرب) ساختمان علوم تحقیقات را در دل کوه های حصارک کن مشاهده می کنید ، در سمت چپ ساختمان علوم تحقیقات دانشگاه آزاد قله ای را جستجو نمایید که به حالت دیواره ای از سنگ تشکیل شده است ، این قله همان قله بند عیش است .

مسیرغرب :  ازشرقسولقاندرهایژرفوعمیقکهدرانتهابهقلهختممیشود .

ازجاذبههایزیبایطبیعیدرهحصارک،آبشارهایمتعددودرختانبیدحاشیهچشمهاست.

 

براسی دیدن بقیه عکسها ادامه مطلب راببینید

فکر میکنید این عکس چیه ؟؟؟

 این تیر برق در منطقه حصارک تهرانه :((

 

اینم شکست زمین ناشی از ساخت و ساز های بی مورد:((

 

 



:: موضوعات مرتبط: زمستان 93، ،

ادامه مطلب...
نویسنده : علی عسگری تاریخ : یک شنبه 28 دی 1393

روشهای بقا در کوهستان:

انجمن پزشکی کوهستان ایران: معنای فوریت های پزشکی کمک هایی است که تقریبا زیر 1 ساعت به فرد رسانده شود . حال اگر فرد آسیب دیده در محیط کوهستان باشد وضع به گونه ای دیگر است و در واقع برای کمک و امداد نیاز نیست یک حجم زیادی از تجهیزات تخصصی فوریت های پزشکی به همراه داشته باشیم . تنها داشتن یک کیت کوچک کمک های اولیه و آموختن روش های درمان آسیب های رایج , کافی است .

 

 

طناب

زندگی شما به طنابتان وابسته است . اگر شما یا همنوردتان نیاز به بسکت داشته باشید می توانید از طناب برای برگشت به ابتدای راه استفاده کنید . طبق شکل شماره یک با طنابتان بین 15 تا 20 حلقه ایجاد کنید . البته این کار را می توانید با نوار, باتوم  , چوب های اسکی یا دیرک های چادر نیز انجام دهید . بعد یک کیسه خواب روی طناب پهن کنید و بعد 2 کوله پشتی طبق شکل شماره 2 روی کیسه خواب بگذارید . اگر هوا خوب نبود می توانید یک کیسه خواب دیگر روی آن بکشید یا یک پارچه رور بدنش بپیچید . و بعد شروع کنید به مهار کردن و طناب پیچ کردن فرد  و بهتر است از پاهایش شروع کنید . این روش برای فردی مفید است که قادر به حرکت کردن به تنهایی نیست . اگر فرد آسیب نخاعی دیده باشد بهتر است به دنبال روش دیگری باشید .

 

 

 

 

 

استفاده از کاور

 

آیا احتمال آسیب نخاعی می دهید ؟ اگر آسیبی به سر فرد وارد شده ( بر اثر سقوط یا ریزش سنگ ) و هوشیاری وی کم شده باید طبق شکل سر و گردن او را ثابت نگه دارید . یک راه برای انجام این کار این است که یک کاور را بردارید و داخل آن را پر از شن و یا . . . . . . . .

 



:: موضوعات مرتبط: اسیب ها و درمان، ،

ادامه مطلب...
نویسنده : علی عسگری تاریخ : سه شنبه 23 دی 1393

قله وردیج از مسیر دره هریاس 12.10.93

 

 

بنام خدای مهربان

 

كوه يعني دوباره تازه شدن يعني لذت نوشيدن يك فنجان چاي زير يك سقف باز،

كوه يعني لبخند خدا، روييدن يك گل نزديك او،

شنيدن موسیقي باد ،زمزمه آب،رقص نور،رويش يك علف بي دغدغه له شدن،

 شكفتن يك شقايق بي هراس از چيده شدن و...

 

نام برنامه:  قله وردیج از مسیر  دره هریاس 12.10.93

منطقه : تهران ، جاده امامزاده داوود ، دره هریاس

همنوردان: 16 نفر

هریاس نام دره ای در منطقه کوهستانی کن و سولقان می باشد جهت این دره غربی ، شرقی است و غیر مسکونی . وجود باغات میوه و چشمه آبی که از کوههای کشار و وردیج سرچشمه می گیرند صفای خاصی را به محیط پیرامون داده است . چشمه بعد از سیراب کردن باغات و گذر از دره به آبشار هریاس و نهایتا" به رودخانه کن می ریزد.

انتن موبایل در اول مسیر وجود ندارد

 آب در طول مسیر وجود دارد.

از مسیر جاده امامزاده داوود که حدود 10 دقیقه رانندگی کردیم و سپس بعد از پارک خودرو ساعت 7 صبح شروع به  صعود نمودیم. در ابتدای مسیر شیب نسبتا تندی بود که بعد از حدود نیم ساعت به شروع به پیمایش در طول مسیر به طرف غرب کردیم. ساعت 9 برای صبحانه کنار چشمه توقف نمودیم.

ساعت 9:30 دوبار در طول مسیر ادامه حرکت داده بعد از رسید گذشتن از یال پر شیب به طرف قله وردیج حرکت کردیم ساعت 11:30 دقیقه به قله ئردیج رسیدیم. بعد از مسیر شمالی از روی خط راس به طرف شرق و خودرو ها  فرود آمده  و ساعت 17 برنامه به پایان رسید .

با تشکر از همه عزیزانی که در این برنامه ما را همراهی نمودند. بامید صعودهای زیباتر در کنار همه دوستان بامید دیدار.

برای دیدبقیه عکسها ادامه مطلب را ببینید

 

 تبادل لینک رایگان

تبادل لینک رایگان

 

تبادل لینک رایگان

 



:: موضوعات مرتبط: زمستان 93، ،

ادامه مطلب...
نویسنده : علی عسگری تاریخ : شنبه 20 دی 1393

تنهاترین کلبه های زمستانی

"زیبایی های زمستان به هر ترتیبی که باشد راه خود را به سمت قلب ما باز می کنند" این جمله ای است که تام فونتون عکاس سوئدی بدان اعتقاد ویژه ای دارد. وی اخیرا اقدام به جمع آوری تصاویری از کلبه های زیبا در فصل زمستان کرده که در نوع خود بسیار قابل توجه هستند.

 

 

زیست نیوز- زمستان همواره پیام آور سرما و زیبایی است. مناظری که در این فصل خاص پیش روی انسان قرار دارد با بهترین خاطرات زندگی او گره خورده و همواره حس خوب یادآوری را با خود همراه دارد. "زیبایی های زمستان به هر ترتیبی که باشد راه خود را به سمت قلب ما باز می کنند" این جمله ای است که تام فونتون عکاس سوئدی بدان اعتقاد ویژه ای دارد. وی اخیرا اقدام به جمع آوری تصاویری از کلبه های زیبا در فصل زمستان کرده که در نوع خود بسیار قابل توجه هستند. هر چند در کشور ما زمستان آنچنان نمایشی از خود نداشته اما هم اکنون در بسیاری از کشورهای جهان مناظر زمستانی خودنمایی می کنند. امیدواریم هر چه زودتر شاهد مناظر بی بدیل برفی در ایران نیز باشیم.

 

 
 


:: موضوعات مرتبط: عکسهای طبیعت، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : شنبه 13 دی 1393

صدا و سیما و جنایتی به نام چیپس و پفک

چیپس و پفک، همچنین با تغییر ذائقه به ویژه در کودکان و نوجوانان، آنها را به مصرف بیشتر روغن و نمک در طول زندگی ترغیب می کنند/آیا واقعاً می ارزد برای این که صدا و سیما کاسبی کند و پولی به دست بیاورد، مردم و به ویژه نسل آینده به انواع بیماری ها دچار شوند و هزارات برابر درآمدی که صدا و سیما کسب کرده، صرف دارو و درمان بیماران شود؟!

صدا و سیما و جنایتی به نام چیپس و پفک
 عصر ایران - صبح و ظهر و عصر و شب، رادیو و تلویزیون و شبکه های مختلف، پر است از تبلیغات پر طمطراقی که چیپس و پفک* را تبلیغ می کنند؛ آنچنان تبلیغ می کنند که گویا غذایی بهشتی عرضه شده است و مردم، نباید از آن غفلت کنند. مخصوصاً بچه ها باید شتاب کنند تا از این قافله عقب نمانند!

مضرات چیپس و پفک را همه می دانند؛ نمک و چربی های عمدتاً مضرّ، بخش جدایی ناپذیر این محصولات هستند. این ها، علاوه بر آسیب هایی که در لحظه بر بدن انسان وارد می کنند، با پر کردن حجم معده، مانع از خوردن مواد مغذی و مفید می شوند و بدین ترتیب، بدن را با کمبود مواد لازمی مانند انواع ویتامین ها و پروتئنی ها و ... مواجه می کنند. این امر به ویژه در بنیه کودکان و نوجوانان اثر منفی می گذارد و آنها را در تمام سال های بعدی زندگی شان، تحت تأثیر قرار می دهد. 

چیپس و پفک، همچنین با تغییر ذائقه به ویژه در کودکان و نوجوانان، آنها را به مصرف بیشتر روغن و نمک در طول زندگی ترغیب می کنند و بدین ترتیب، بی آن که بدانند ذائقه شان تربیت یافته مکتب چیپس و پفک است، بیش از حد استاندارد درگیر نمک و روغن می شوند. این دومینو در ادامه مسیر مرگبارش، به بیماری های متعدد قلبی و عروقی در طول زندگی منجر می شود و در نهایت، به امراض صعب العلاج و حتی مرگ های زودهنگام می انجامد.

با همه این ها، صدا و سیما به عنوان فراگیرترین رسانه داخلی، برای آن که درآمدی برای خود دست و پا کند، چشم بر همه این آثار مخرب و منفی بسته و بی توجه به این که کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالانی که تحت تأثیر این تبلیغات، در مسیر بیماری و مرگ قرار می گیرند، مدام پول می گیرد و این محصولات بیماری زا و مرگبار را تبلیغ می کند.

شاید صدا و سیما بگوید که این محصولات، هم پروانه بهداشتی دارند و هم آرم استاندارد و بنابراین، منعی برای تبلیغ شان نیست.
اگر چنین بگویند، صرفاً یک توجیه است زیرا پروانه بهداشتی و آرم استاندارد، نشانه این نیست که چیپس و پفک، ضرر ندارند، بلکه نشانه این است که این محصولات مضرّ، در شرایط تعریف شده، تولید شده اند؛ همین! مثل این که سیگار تحت نظارت وزارت بهداشت و با پروانه بهداشتی و آرم استاندارد تولید و عرضه شود و به همین استناد، آن را سالم تصور کنند، کما این که این جمله، متعلق به سخنگوی وقت شرکت دخانیات است: "تولیدات سیگار در کشور براساس آخرین استانداردهای جهانی انجام می‌شود و سلامت و بهداشت مصرف‌کننده از اولویت‌های اصلی این شرکت است."(+)

بی هیچ مبالغه و تردیدی می توان گفت و بر این گفته اصرار کرد که تبلیغ چیپس و پفک، که مخاطب اصلی آن نوجوانان و کودکان معصوم هستند، جنایت علیه نسل کنونی و نسل آینده کشور است. 

این که چرا این محصولات تولید می شود، بر می گردد به این که بالأخره تقاضا وجود دارد و اگر تولید نشود، قاچاق می شود (مانند سیگار)؛ اما تبلیغ مستمر آن و ایجاد تقاضای فوق العاده در بازار، جنایت نابخشودنی و ظلم آشکاری است که بخش بازرگانی صدا و سیما، آشکارا مرتکب می شود و کسی هم جلودارش نیست.

آیا واقعاً می ارزد برای این که صدا و سیما کاسبی کند و پولی به دست بیاورد، مردم و به ویژه نسل آینده به انواع بیماری ها دچار شوند و هزارات برابر درآمدی که صدا و سیما کسب کرده، صرف دارو و درمان بیماران شود؟!

شاید رئیس جدید صدا و سیما، با نگاهی واقع گرایانه به موضوع، سلامت مردم و به ویژه فرزندان خردسان ایران را بر درآمد آگهی های صدا و سیما، ترجیح دهد. 


:: موضوعات مرتبط: اطلاعیه، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : شنبه 13 دی 1393

شرایط و قوانین کوهنوردی در زمستان

شرایط و قوانین کوهنوردی در زمستان: 

 چرا کوهنوردان در برف و سرمای زمستان هم کوهنوردی می‌کنند؟
 
انجمن پزشکی کوهستان ایران: به باور ما، کوهنوردی در فصل زمستان تمرین کاملی از کوهنوردی است و ‌مهارت و توانایی افراد را حتی برای صعود به کوهستان‌های دوردست افزایش می‌دهد. در این نوع برنامه‌ها باید بدانیم که در هوای سرد زمانی که کفش‌های بزرگ و لباس‌های ضخیم ما را محدود می‌کنند، به خصوص وقتی که کوله‌پشتی سنگینی را حمل می‌کنیم، چگونه باید کوهنوردی کنیم. باید یاد بگیریم چطور با سرعت حرکت کنیم در حالی که زیر پایمان برف‌های نرم قرار دارند. در کوهنوردی زمستانی باید به خود متکی باشیم، بتوانیم خودمان را گرم نگه داریم، مهارت‌های لازم برای شب ماندن در کوهستان را بیاموزیم، سیستم خواب خود را کنترل کنیم، صحیح نفس بکشیم و پیش‌بینی شرایط جوی را آموزش دیده باشیم.

این آموزش‌ها ضروری است؟

بسته به اینکه شما در چه سطحی از فعالیت قرار دارید ممکن است با یک یا چند و یا حتی تمامی خطرات روبه‌رو شوید. بنابراین برای پیشگیری از صدمه دیدن که ممکن است در کوتاه مدت و یا در بلندمدت سبب از کارافتادگی، نقص عضو و یا مرگ شود، باید دوره‌های آموزشی لازم را گذرانده باشید. در غیر این صورت، کوهنوردی در زمستان بسیار خطرناک است.

در کوهنوردی زمستانی چه نکاتی را باید رعایت کرد؟

به‌طور کلی، استفاده از پوشاک، کفش مناسب، همراه داشتن تغذیه کافی و اصولی، اجتناب از صعود انفرادی و ادامه آن در شرایط جوی نامناسب، اجتناب از عزیمت به مسیرهای ناشناخته و بیراهه، اطلاع‌رسانی به خانواده‌ها در طول مسیر و زمان صعود، هماهنگی و اعلام برنامه و زمان‌بندی با هیات کوهنوردی استان یا شهرستان و همراه داشتن شماره تماس نیروهای امدادی و انتظامی منطقه از مواردی است که فدراسیون کوهنوردی در روزهای زمستانی به کوهنوردان توصیه می‌کند.

چه لباسی مناسب کوهنوردی در فصل زمستان است؟

همراه داشتن پوشاک گرم و مناسب، یکی از نکات اصلی کوهنوردی در فصل زمستان است. سر و پا دو عضو مهم‌اند که محافظت از آنها ضروری است. حتما باید یک جوراب ضخیم، ترجیحا از نخ‌های طبیعی، بپوشیم چرا که پوشیدن دو جفت جوراب روی هم کار مناسبی نیست زیرا عرق پا دیرتر جذب می‌شود و تاول به وجود می‌آید. علاوه بر جوراب‌های مناسب کوهنوردی زمستانی، باید . . . . . 


:: موضوعات مرتبط: کوهنوردی، ،

ادامه مطلب...
نویسنده : علی عسگری تاریخ : شنبه 6 دی 1393



تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به کوهستان الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجه مي باشد.