برگزاری جلسه ماهیانه هیئت رئیسه فدراسیون با موضوع؛
کوهستان الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجه
گزارش و تصاویر طبیعت ایران

چگونه بدانیم به اندازه کافی ورزش نمی کنیم؟ دستور العمل‌های ورزشی برای بچه‌های ۳ تا ۵ سال آیا عرق کردن باعث کاهش وزن و چربی سوزی می‌شود؟ علت حالت تهوع بعد از ورزش چیست؟ علت لرز کردن بدن چیست و چرا می‌لرزیم؟ چگونه بدانیم بدن مان کمبود کربوهیدرات دارد؟ اطلاعیه مهم! / خودداری از صعود به قلل مرتفع کشور به ویژه «دماوند»، «علم‌کوه» و «سبلان» در ایام تعطیل بهترین اپلیکشن های مخصوص کوهنوردان درخواست شفاف‌سازی در مورد خبر وقف کوه دماوند سلیت به جناب آقای دکتر «حمید مساعدیان» مسئول بخش جست‌وجو و نجات فدراسیون تسلیت فقدان کوه‌نورد فداکار زنده‌یاد «البرز زارعی» بررسی ساخت پد بالگرد به منظور ارتقای امداد رسانی هوایی در منطقه کوهستانی البرز مرکزی انعقاد تفاهم نامه با “بیمه سامان” / بهره‌مندی اعضای فدراسیون از شرایط ویژه انواع بیمه نامه‌ها بررسی ساخت پد بالگرد به منظور ارتقای امداد رسانی هوایی در منطقه کوهستانی البرز مرکزی آزمون‌های ورودی مربیگری درجه 3 کوه‌پیمایی تهران / تیر 1399 جلسه بررسی و مشکلات کوه‌های شمال تهران با شهرداری منطقه 1 گردهمایی اعضای منتخب ستاد اطلاع رسانی و پیشگیری از حوادث کوهستان گزارش تصویری / عملیات جستجوی هوایی جهت کوهنورد مفقود شده در منطقه علم کوه


برگزاری جلسه ماهیانه هیئت رئیسه فدراسیون با موضوع؛

در دیدار رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با رئیس و اعضای هیات رئیسه فدراسیون کوهنوردی و ورزش های صعودی بر ضرورت همکاری های مشترک برای انجام عملیات نجات در کوهستان تاکید شد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، رئیس و اعضای هیات رئیسه فدراسیون کوهنوردی و ورزش های صعودی ظهر امروز  سه شنبه 5 آذرماه با حضور در سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با مرتضی سلیمی دیدار و گفت و گو کردند.

مرتضی سلیمی، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در این دیدار گفت: سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر متولی اصلی آمادگی و پاسخگویی به حوادث و سوانح در بحران ها است. جمعیت هلال احمر ایران جزو 10 جمعیت برتر دنیا است و براساس ارزیابی های انجام شده از سوی فدراسیون بین المللی جمعیت های صلیب سرخ و هلال احمر، امداد و نجات ایران جزو 5 کشور برتر دنیا محسوب می شود، به علاوه جمعیت هلال احمر ایران، یکی از اعضای هیات حاکمه فدراسیون است.

وی با اشاره به وجود 380 هزار مترمربع انبار امدادی در سراسر کشور، افزود:16 قلم کالاهای اساسی شامل اقلام زیستی، غذایی و بهداشتی در این انبارها نگهداری می شوند و پس از نیروهای نظامی بزرگترین دستگاه امدادی در کشور که در بحران ها به هموطنان خدمات رسانی می‌کند، جمعیت هلال احمر است.

به گفته سلیمی، 60 هزار نفر نیروی تخصصی در چهار رشته امداد و نجات در کوهستان، امداد و نجات در سیلاب، امداد و نجات در آوار و امداد و نجات جاده ای از سوی جمعیت هلال احمر سازماندهی شده اند که تیم امداد و نجات جاده ای، اکثر حوادث جاده ای کشور را پوشش داده و به مصدومان خدمات امدادی ارائه می دهد.

وی درباره وجود 500 تا 550  پایگاه امدادی در سراسر کشور، ادامه داد: برخی از پایگاه ها به صورت فصلی و مقطعی همچون ایام زمستان و تابستان فعال هستند.

رئیس سازمان امداد و نجات  جمعیت هلال احمر با اشاره به آیین نامه جدید مدیریت بحران در زمینه امداد و نجات کوهستان توسط جمعیت هلال احمر، تاکید کرد: دستورالعمل هایی در این زمینه در حال تدوین است، به همین منظور پنج کمیته تشکیل شده تا دستور‌العمل های این آیین نامه را تدوین کنند.

 

استفاده از پتانسیل های هلال احمر برای تربیت تیم های امداد و نجات کوهستان

در ادامه این دیدار رضا زارعی، رئیس فدراسیون کوهنوردی و ورزش های صعودی با اشاره  به اهداف برگزاری این جلسه و دیدار با رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، گفت: هدف از تشکیل این جلسه و دیدار با عالی ترین مقام سازمان امداد و نجات استفاده از تجربیات این سازمان در زمینه امداد رسانی به کوهنوردان در حوادث، آشنایی با پتانسیل ها و توانمندی های این سازمان در امدادرسانی به کوهنوردان و بازدید از انبارهای امدادی و محل آموزش تیم های امدادی هلال احمر است.

وی تاکید کرد: امداد و نجات در کوهستان که از سوی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر انجام می شود همواره حامی فدراسیون کوهنوردی و کوهنوردان در حوادث کوهستان بوده است و اعضای فدراسیون در زمینه امداد در کوهستان نیازمند آموزش های داوطلبی  هستند تا در زمان وقوع بحران و حوادث توانایی مقابله با حوادث را داشته باشند.

رئیس فدراسیون کوهنوردی و ورزش های صعودی درباره ابلاغ آیین نامه مدیریت بحران در زمینه امداد کوهستان که بر عهده جمعیت هلال احمر نهاده شده است، گفت: با آیین نامه ای که در شهریوماه سال جاری از سوی مدیریت بحران ابلاغ شده، امداد در کوهستان بر عهده جمعیت هلال احمر است  و وظایفی هم به فدراسیون کوهنوردی و نجات غریق محول شده است که منتظر دستور برای آغاز کار هستیم.

 

قدردانی از سازمان امداد و نجات برای اعزام به موقع نیرو و بالگرد

دکتر حمید مساعدیان، رئیس کمیته جست و جو و نجات فدراسیون کوهنوردی و ورزش های صعودی هم ضمن قدردانی از زحمات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در امدادرسانی و اعزام نیرو و بالگرد به موقع برای کمک به کوهنوردان، افزود:  هر گاه که حادثه ای برای کوهوردان اتفاق بیافتد، قبل از اعلام نیاز برای اعزام نیرو از سازمان امداد و نجات، نیروها از این سازمان اعزام شده و بدون هیچگونه چشمداشتی به کوهنورد مصدوم امدادرسانی شده است که این موضوع جای تشکر و قدردانی دارد.

به گفته وی، در حال حاضر در سه منطقه کوهستانی آنتن دهی تلفن های همراه میسر نیست و همین موضوع باعث می شود تا در صورت بروز حوادث امکان اطلاع رسانی دقیق وجود نداشته باشد، که در این زمینه نیازمند مساعدت وزارت ارتباطات و فناوری ارتباطات در این زمینه هستیم.

رئیس کمیته جست و جو و نجات فدراسیون کوهنوردی و ورزش های صعودی بر  لزوم معادل سازی مدارک و آموزش ها میان اعضای فدراسیون کوهنوردی و اعضای تیم های امداد و نجات کوهستان سازمان امداد و نجات تاکید کرد.

 

 




:: موضوعات مرتبط: زمستان 98، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : شنبه 14 دی 1398



تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به کوهستان الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجه مي باشد.