تکنیک های کوه پیمایی در ارتفاعات بلند
کوهستان الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجه
گزارش و تصاویر طبیعت ایران

چگونه بدانیم به اندازه کافی ورزش نمی کنیم؟ دستور العمل‌های ورزشی برای بچه‌های ۳ تا ۵ سال آیا عرق کردن باعث کاهش وزن و چربی سوزی می‌شود؟ علت حالت تهوع بعد از ورزش چیست؟ علت لرز کردن بدن چیست و چرا می‌لرزیم؟ چگونه بدانیم بدن مان کمبود کربوهیدرات دارد؟ اطلاعیه مهم! / خودداری از صعود به قلل مرتفع کشور به ویژه «دماوند»، «علم‌کوه» و «سبلان» در ایام تعطیل بهترین اپلیکشن های مخصوص کوهنوردان درخواست شفاف‌سازی در مورد خبر وقف کوه دماوند سلیت به جناب آقای دکتر «حمید مساعدیان» مسئول بخش جست‌وجو و نجات فدراسیون تسلیت فقدان کوه‌نورد فداکار زنده‌یاد «البرز زارعی» بررسی ساخت پد بالگرد به منظور ارتقای امداد رسانی هوایی در منطقه کوهستانی البرز مرکزی انعقاد تفاهم نامه با “بیمه سامان” / بهره‌مندی اعضای فدراسیون از شرایط ویژه انواع بیمه نامه‌ها بررسی ساخت پد بالگرد به منظور ارتقای امداد رسانی هوایی در منطقه کوهستانی البرز مرکزی آزمون‌های ورودی مربیگری درجه 3 کوه‌پیمایی تهران / تیر 1399 جلسه بررسی و مشکلات کوه‌های شمال تهران با شهرداری منطقه 1 گردهمایی اعضای منتخب ستاد اطلاع رسانی و پیشگیری از حوادث کوهستان گزارش تصویری / عملیات جستجوی هوایی جهت کوهنورد مفقود شده در منطقه علم کوه


تکنیک های کوه پیمایی در ارتفاعات بلند

 

نویسنده: نویسنده /مترجم : فریدون شیرمحمدلی
 
                                          
 
فتح قلل کوه های بلند آرزوی بسیاری از کوه نوردان مبتدی است و کوه نوردان مجرب تر به هنگام فتح قلل مرتفع با محدودیت های جدیدی روبرو می شوند.کوه نوردی در ارتفاعات بلند چالش های جدیدی را پیش رو قرار می دهد که مربوط به میزان اکسیژن کمتر هوا و تغییرات فشار می باشد.در این بخش ، عمدتا بر نکات مربوط به کوه نوردی در ارتفاعات بلند و تکنیک هایی که نقش بزرگی را در پیشگیری از AMS ( کوه گرفتگی حاد ) بازی می کنند تمرکز خواهیم کرد:
  • به طور کلی ، تلاش بیش از حد علت اصلی مشکلات ارتفاع بلند است و عامل بزرگی در وقوع کوه گرفتگی حاد می باشد. تلاش بیش از حد همچنین می تواند سبب کمبود آب بدن شود که عامل دیگر مشکل است. هدف شما در کوه نوردی در ارتفاعات بالاتر حفظ حرکتی یکنواخت به همراه به حداقل رساندن تلاش تان است.
  • همانطور که در بخش ریتم کوه پیمایی و ریتم پیاده روی توضیح داده شد ، ریتم یکنواخت خوب می تواند به حفظ سطح شدت یکسان به هنگام حرکت و به اجتناب از تلاش بیش از حد کمک  کند.در ارتفاعات بلند تر ، اهمیت این اصل تا حد زیادی افزایش می یابد. سعی کنید ریتم راه رفتن خود را در تمام اوقات حفظ کنید.
  • همانگونه که در بخش سرعت کوه پیمایی شرح داده شد ، افزایش سرعت به معنی استفاده غیر موثر از انرژی است. باز هم ، این اصل در ارتفاعات بلندتر از اهمیت بیشتری برخوردار می شود. گام های خود را آرام و با دقت بردارید. اندازه گام های خود را کاهش دهید  وسعی کنید تلاش های خود را به حداقل برسانید در عین حالیکه حرکت یکنواخت خود را حفظ می کنید. به ریتم آرام و یکنواخت پایبند باشید و در زمانی که متوجه نفس نفس زدن یا ضربان قلب بالا شدید ، هم سرعت و هم ریتم راه رفتن را تنظیم کنید.
  • به علاوه ، تنفس خود را آرام ، بدون عجله و بسیار عمیق انجام دهید. نفس های عمیق کمبود اکسیژن را جبران خواهد کرد. سعی کنید تنفس تان را با راه رفتن تان متناسب کنید. اگر نفس تان کم آمد ، سرعت تنفس تان را افزایش دهید اما نفس ها عمیق و بدون عجله باشد. از نفس نفس زدن اجتناب کنید و ضربان قلب تان را کنترل کنید. قلب تان نباید ضربان تندی داشته باشد و نباید نفس نفس بزنید. در غیر این صورت ، ریتم خود را تنظیم کنید.
 
همانطور که در بالا ذکر شد ، کوه نوردی در ارتفاعات بالا شما را در معرض مشکلات یا بیماری های سلامتی مرتبط با ارتفاع بالا قرار می دهد . ایمنی را در اولویت قرار دهید و قبل از عزیمت از خطرات مرتبط آگاهی پیدا کنید.
 
ترجمه شده از منبع : www.abc-of-hiking.com
 




:: موضوعات مرتبط: آموزش، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : چهار شنبه 2 فروردين 1391



تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به کوهستان الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجه مي باشد.