کوهستان الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجه
گزارش و تصاویر طبیعت ایران

چگونه بدانیم به اندازه کافی ورزش نمی کنیم؟ دستور العمل‌های ورزشی برای بچه‌های ۳ تا ۵ سال آیا عرق کردن باعث کاهش وزن و چربی سوزی می‌شود؟ علت حالت تهوع بعد از ورزش چیست؟ علت لرز کردن بدن چیست و چرا می‌لرزیم؟ چگونه بدانیم بدن مان کمبود کربوهیدرات دارد؟ اطلاعیه مهم! / خودداری از صعود به قلل مرتفع کشور به ویژه «دماوند»، «علم‌کوه» و «سبلان» در ایام تعطیل بهترین اپلیکشن های مخصوص کوهنوردان درخواست شفاف‌سازی در مورد خبر وقف کوه دماوند سلیت به جناب آقای دکتر «حمید مساعدیان» مسئول بخش جست‌وجو و نجات فدراسیون تسلیت فقدان کوه‌نورد فداکار زنده‌یاد «البرز زارعی» بررسی ساخت پد بالگرد به منظور ارتقای امداد رسانی هوایی در منطقه کوهستانی البرز مرکزی انعقاد تفاهم نامه با “بیمه سامان” / بهره‌مندی اعضای فدراسیون از شرایط ویژه انواع بیمه نامه‌ها بررسی ساخت پد بالگرد به منظور ارتقای امداد رسانی هوایی در منطقه کوهستانی البرز مرکزی آزمون‌های ورودی مربیگری درجه 3 کوه‌پیمایی تهران / تیر 1399 جلسه بررسی و مشکلات کوه‌های شمال تهران با شهرداری منطقه 1 گردهمایی اعضای منتخب ستاد اطلاع رسانی و پیشگیری از حوادث کوهستان گزارش تصویری / عملیات جستجوی هوایی جهت کوهنورد مفقود شده در منطقه علم کوه


برگزاری جلسه ماهیانه هیئت رئیسه فدراسیون با موضوع؛

برگزاری جلسه ماهیانه هیئت رئیسه فدراسیون با موضوع؛ بررسی پیشبرد «تفاهم‌نامه» با سازمان امدادونجات هلال احمر

1398/09/05 | پزشکی، جستجو ونجات


متن خبر :

 

جلسه ماهیانه هیئت رئیسه فدراسیون کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی در محل سازمان امداد و نجات هلال احمر با موضوع بررسی «تفاهم‌نامه» مربوطه، در روز سه‌شنبه ۵ آذر ۱۳۹۸ برگزار شد.
این جلسه با سخنان «زارعی» رئیس فدراسیون و سپس «سلیمی» رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر آغاز شد. 
در ادامه؛ دکتر «مساعدیان» گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در بخش «جست‌وجو و نجات» فدراسیون را به اختصار ارائه کرد و هم‌چنین در خصوص روند «تفاهم‌نامه» فدراسیون و سازمان امدا‌ونجات و پیشبرد مفاد آن در زمینه‌های مربوطه نکاتی را تبیین کرد.
هم‌چنین؛ یکایک اعضای حاضر در جلسه نیز در خصوص مراتب این تعاملات نقطه نظرات خود را ارائه کردند. 
شایان ذکر است، در این جلسه مقرر شد دو تیم «آموزش» و «عملیات» سازمان امدادونجات هلال احمر در ارتباط مستمر با فدراسیون و بخش مربوطه، مفاد تفاهم‌نامه را پی‌گیری و اجرایی نمایند. 
خاطرنشان می‌شود؛ در این جلسه از جانب مسئولین فدراسیون، از فعالیت‌ها و اقدامات ارزنده‌ی امدادگران هلال‌احمر به ویژه در چندین عملیات‌ شاخص اخیر کوهستان همراه با کوه‌نوردان داوطلب، قدردانی کردند.
 
حاضرین در جلسه؛ 
سرکار خانم گرجی و آقایان؛ زارعی، بختیاری، میرنوری، سلیمی، اکبری، موسوی، داورپور، قیطانی، آسیابان، مساعدیان، رضایی، عسگری و طالبی.
 
-----------------------
پی نوشت:
انتشار خبر در سایت سازمان امدادونجات هلال احمر: 
http://raro.ir/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1/4493-z207.html
 
 


:: موضوعات مرتبط: زمستان 98، ،

ادامه مطلب...
نویسنده : علی عسگری تاریخ : شنبه 14 دی 1398

برای سلامتی امام زمان عج 14 تا صلوات بفرستید

 

شهید مطهری

روح که بزرگ شد ، جسم به زحمت می افتد و اگر روح کوچک بود ،

تن آسایش می یابد ،

جسم به دنبال خواهشهای تن می رود ، تنی که زیر سم اسب ها لگد مال می شود ،

جریمه یک روح بزرگ را می دهد...

[عکس: re931.jpg] 

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه

صلوات ذکر خدا وملائک است. ان الله و الملائکة یصلون علی النبی .

قوم موسی بعد از چهل سال سرگردانی با صلوات نجات یافت. ملائک عرش با صلوات توان گرفتند .

بهاء الدینی با صلوات عذاب برزخی اقوامش را دفع کرد .

امام رضا علیه السلام فرمود : اگر عملی ندارید ، کفاره گناهانتان با صلوات محو می شود .

بانو امین گفته بود زنده شوم جز صلوات کاری انجام نمی دهم .

در حدیث معراج آمده یک صلوات معادل بیست هزار سال عبادت ملائک است .

صلوات ، ظلمات  را به نور می برد و درهای بسته را باز می کند.

آیت الله قاضی به کشمیری فرمود صد هزار صلوات نذر پیامبر ظرف دو ماه قمری امر محال را ممکن می کند .

صلوات اخلاق را خوش و ظرف انسان را وسیع می کند .

صلوات معادل تسبیحات اربعه و سنگین ترین عمل است و

صلوات در روز جمعه بسیار سفارش شده و 100 صلوات معادل 80 سال عبادت است...

 

برای سلامتی امام زمان عج 14 تا صلوات بفرستید 



:: موضوعات مرتبط: پاییز 92، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : شنبه 9 آذر 1398

غارهاي دست كند "بيوك آقا" در آستانه ثبت ميراث فرهنگي

"بيوك تبريزي"، پيرمردي 80 ساله است كه 60 سال از عمر خود را به كندن غار در كوهها مشغول بوده؛‌ غارهاي دست كندي كه هر يك نزديك به 20 سال زمان برده است.

باشگاه خبرنگاران- "بيوك آقا" در مدت 80 سال عمر خود، 5 غار در مناطق مختلف كشور براي كوهنوردان ايجاد كرده است. شايد كل وزن اندام نحيف و ظريف او به اندازه پتكي نباشد كه بدست گرفته و با آن كوهها و صخره‌ها را به لرزه در آورده است.
 
 
"بيوك تبريزي"، پيرمردي 80 ساله است كه 60 سال از عمر خود را به كندن غار در كوهها مشغول بوده؛‌ غارهاي دست كندي كه هر يك نزديك به 20 سال زمان برده و سالهاست كه در سرما و گرما جان پناهي براي كوهنوردان و ساير موجوداتي است كه گذرگاهشان از ميان كوهها و صخره‌هاست.
 
گفتگوي جالب و خواندني خبرنگار حوزه گردشگري باشگاه خبرنگاران، با وي را در اينجا مي‌خوانيد: 
 
*چه شد كه كندن غار را پيشه خود كرديد؟ 
 
من در طبيعت بكر به دنيا آمده‌ام و از بچگي با طبيعت انس گرفته و هميشه در طبيعت بوده‌ام و اين عشق طبيعت است كه مرا وادار به ساخت و ساز در كوهها كرد. 
 
*چرا ساخت و ساز؟ 
 
غار كندن من بي‌شباهت به ساخت و ساز در شهرها نيست، با اين تفاوت كه من اين كار را با كمترين هزينه و ابزار مجاني به عشق طبيعت و مردم انجام مي‌دهم و انتظاري هم از كسي ندارم؛‌ فقط دلم مي‌خواهد، انسان يا حيواني كه در كوه در مانده شده و به دنبال جان پناه مي‌گردند، در اين مكان‌ها پناه بگيرند. 
 
*تاكنون چند غار كنده‌ايد؟ 
 
5 غار به اشكال مختلف و در مناطق مختلف كنده‌ام و بزرگترين آن در "آبنيك" است. 
 
 *اين غار را چگونه و با چه ابزاري مي‌كنديد؟ 
 
در جواني زياد كوهنوردي مي‌كردم، بعضي از مكان‌هايي كه احساس مي‌كردم نبود يك جان پناه براي كوهنوردان خطرناك است، شناسايي مي‌كردم و سپس شروع به كار مي‌كردم. هفته‌اي سه روز بكوب كار مي‌كردم و تنها وسيله‌ام قلم و تيشه بود. 
 
*ابعاد غارهايي كه كنده‌ايد چقدر است؟ 
 
ابعاد هر كدام متفاوت است، بزرگترين آنها در "آبنيك" است كه حدود 20 متر مربع (يعني به اندازه اتاق يك منزل مسكوني) با طاقچه‌ها و سكويي براي نشستن و استراحت است. 
 
*براي غارهاي خود شناسنامه يا اثر يا نوشته‌اي از خودتان مي‌گذاريد؟ 
 
نه، اصلا. من پايبند اين چيزها نيستم. من غار را براي استفاده عموم مي‌كنم، حتي اصرار ندارم كه اسم من باشد. من خوشحال مي‌شوم كه اين غارهايي كه من كنده‌ام جان پناهي براي آفريدگان خدا باشد. همين! 
 
*كندن غار "آبنيك" چند سال طول كشيد؟ 
 
23 سال. 
 
*چه خاطره‌اي از زماني كه در كوه كار مي‌كرديد داريد؟ 
 
يك روز صبح اول وقت كه از سراشيبي پاي غار بالا مي‌آمدم تا كارم را شروع كنم، دم در غار جواني از دور داد زد،‌ "آي غريبه بالا نيا، ظرفيت تكميله!!" 
خيلي به من برخورد، سرعتم را بيشتر كردم وقتي به جوان رسيدم، قلم و تيشه را زمين انداخته و گفتم:"اينجا با حضور من تكميل مي‌شود!" سپس نگاهي به داخل غار انداختم كه گروهي از دانشجويان دختر و پسر در آن اقامت گرفته و استراحت مي‌كردند تا صبح به قسمت ارتفاعات حركت كنند. پس از اينكه مرا شناختند باورشان نمي‌شد كه من با اين جثه‌ام اين غار را كنده باشم. 
 
*شنيدم غارهاي دست كند شما قرار است در ميراث فرهنگي كشور ثبت شوند، الان در چه مرحله‌اي است؟ 
 
مقدمات اوليه آن انجام شده،‌ ولي من از مراحل اداري سر در نمي‌آورم كه بدانم تا كجا پيش رفته است. آقاي "كسروي" و "نباتي" از كوهنوردان قديمي و دوستان نزديك من محسوب مي‌شوند كه پيگير ثبت اين غارها هستند. 
 
*چه صحبتي با استفاده‌كنندگان از اين غارها داريد؟ 
 
سلامتي آنها آرزوي قلبي من است. اما خواهش مي‌كنم وقتي در مسير كوهپيمايي از غار استفاده مي‌كنند، باعث تخريب و آلودگي آن نشوند. چرا كه بارها ديده‌ام برخي‌ها اقدام به كندن يادگاري در داخل آن مي‌كنند. همچنين رعايت نظافت در چنين مكان‌هايي خيلي مهم است كه متأسفانه بيشتر اوقات خودم نظافت داخل آن را انجام مي‌دهم. 
 
*تا بحال كسي از مسئولين كشوري از غارهاي شما بازديد كرده‌اند؟ 
 
بله، يك بار جمعه، يكي از مسئولان دولتي در حين كار من به اينجا آمد. وقتي ديد با پتكي كه در دستم بود 8-7 ضربه را محكم پشت سر هم مي‌زنم، گفت: "بگذار كمكت كنم!"  
اما وقتي پتك را گرفت دو ضربه بيشتر نتوانست بزند و با خنده گفت: "كار ما نيست حاجي، كار كار خودته!" 
 
*هنوز هم غار مي‌كنيد؟ 
 
نه. ديگر رمقي نمانده. اما دلم براي تيشه و قلم تنگ مي‌شود. 
من قبلا در بازار پارچه فروش بودم؛‌ هر چند بيشتر وقتم در كوهها مي‌گذشت اما الان به علت كهولت سن هرازگاهي فقط كوه‌پيمايي سبك انجام مي‌دهم. چون وقتي پا به طبيعت بكر و دست‌نخورده مي‌گذارم، احساس جواني مي‌كنم. 
 
*اينكه عمرتان را در اين راه گذاشتيد پشيمان نيستيد؟ 
 
كندن غار مهم نيست، مهم خدمت به خلق خداست. حال چه با تيشه چه با قلم؛ مهم اين است كه بخواهي به مردم كمك كني، آنوقت راهش را پيدا مي‌كني. 
من از اين كارم پشيمان نيستم و خيلي خوشحالم، اما من نمي‌گويم مردم بروند غار بكنند،‌ بلكه دوست دارم مردم فعال باشند و ساخت و ساز سرلوحه كارشان باشد، از جمله ساخت مملكتي آباد و پيشرفته كه هيچ درد و غمي در آن نباشد. 
 
*سخن آخر:  
ميگن بيستون را عشق كند و شهرتش "فرهاد" بود... اين كوهها را هم عشق كنده و ما كاره‌ايي نيستيم! 


:: موضوعات مرتبط: پاییز 98، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : یک شنبه 19 آبان 1398

گزارش تصویری / هشتمین نشست سالیانه روسای کارگروه جستجو و نجات هیات های کوهنوردی و صعودهای ورزشی سراس

گزارش تصویری / هشتمین نشست سالیانه روسای کارگروه جستجو و نجات

هیات های کوهنوردی و صعودهای ورزشی سراسرکشور

1398/05/20 | پزشکی، جستجو ونجات



متن خبر :

 

بسمه تعالی

هشتمین نشست سالیانه روسای کارگروه جستجو و نجات هیات های کوهنوردی و صعودهای ورزشی سراسرکشور با شعار ایمن سازی و پیشگیری از حوادث کوهستان با حضور مسئولین محترم آقایان زارعی ریاست فدراسیون ، کبادی رییس اداره پایگاه کوهستان،دریا و ساحل سازمان امداد نجات جمعیت هلال احمر ، زحمتکش رییس هیات استان خراسان رضوی ،  قلی پور رییس هیات استان کهگیلویه و بویراحمد ، نایب پور رییس اسبق ایستگاه 64 آتش نشانی و امداد و نجات کوهستان و استاد اندامی در ساعت 8:30 دقیقه مورخ 17/05/1398 در تهران محل ستاد بحران منطقه 1 برگزار گردید.

آقای زارعی ضمن خوش آمد گویی به مسئولین محترم در خصوص مشکلات و معضلات کوهستان چنین فرمودند : آسیبهایی که از مرز خطر عبور کرده ، تخریب هر روزه کوهها ، حوادث تلخ و جبران ناپذیر کوهنوردان که با رشد کوه نوردی شاهد رشد روزافزون آنها هستیم.

 ایشان فرمودند متاسفانه با توجه به تحریم های کشور ، ما از نظر سخت افزاری در سطح جستجو و نجات نسبت به دنیا دچار کمبود بسیاری می باشیم و به جهت جبران این کاستی ها با روشهای دیگر این کمبودها را مرتفع نموده ایم تا ضمن اجرای صعودهای ایمن در جهت پیشگیری از حوادث نیز اقدامات لازم را انجام داده باشیم که از جمله این اقدامات  آموزش نفرات می باشد ، در سال گذشته حدود 31.000 نفر آموزشهای مختلف کوهنوردی را گذرانده اند و با توجه به اینکه آموزش ، رکن اساسی بقا در ورزش کوهنوردی می باشد لذا کوهنوردان با گذراندن چندین دوره به مرحله خود امدادی خواهند رسید .فدراسیون در تلاش است نسبت به آموزش نفرات جهت تشکیل تیم های امداد و نجات در سطح باشگاه ها و هیات های کوه نوردی و همچنین کمک به نیروی های سازمان امداد و نجات هلال احمر اقدام نماید.

امضاء تفاهم نامه ای کاربردی با سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر و حضور افتخار آمیز جناب آقای دکتر سلیمی به عنوان عضو هیات رئیسه فدراسیون فرصتی است که هیات های کوهنوردی باید آن را مغتنم شمرده و از این فرصت کوتاه استفاده نموده و ضمن همکاری با آن سازمان نسبت بالا بردن توان نیروی انسانی , پیشگیری از حوادث کوهستان و ایمن سازی مسیرهای حادثه خیز در استان ها اقدامات لازم را بعمل آورند.

ایشان همچنین فرمودند از منظم ترین بخش های فدراسیون کارگروه جستجو و نجات می باشد که ضمن برگزاری جلسات منظم هفتگی اقدامات موثری در جهت عقد تفاهم نامه و پیشگیری از حوادث کوهنوردی  انجام داده اند.

 

 در ادامه آقای دکتر مساعدیان رییس کارگروه جستجو و نجات با توجه به نقش بسیار مهم کارگروه ها در کشور و حضور فعال و پر رنگ این بخش در حوادث طبیعی و غیر طبیعی(مثل سقوط هواپیما- زلزله- سیل و غیره) که تنها کوهنوردان آموزش دیده قادر به انجام و اجرای عملیات های امداد و نجات در کنار سایر نهادهای متولی می باشند و دراین خصوص همه نهادهای ذیربط اذعان داشته اند که حضور کوهنوردان در بحرانهای کشور بسیار موثر بوده است.

با توجه به روابط خوب مدیریت فدراسیون و دقدقه های انسان دوستانه مدیران سازمان امداد و نجات،امدادرسانی در بخش کوهستان نسبت به گذشته بسیار سهل تر شده است. در سالیان قبل جهت امدادرسانی به مصدومین کوهستان می بایست از سیستم اداری عبور کرده و با توجه به کندی امور گاها امداد انجام نمی شد یا دیر اقدام می شد که این امر حوادث بسیار تلخی را رقم میزد ولی امروزه با یک تماس به مرکز عملیات سازمان به سهولت هماهنگی ها جهت اعزام بالگرد صورت می پذیرد.

با عنایت به آیین نامه ابلاغی به استانها رییس کارگروه جستجو و نجات فدارسیون به جهت سهولت در اقدامات و ایمن سازی مسیرهای کوهستانی و امداد رسانی سریعتر به همکارانشان چنین فرمودند : با توجه به اینکه استانداری یا فرمانداری هر شهر نماینده اجرایی دولت می باشند و مسئول بخش ستاد بحران هر منطقه استاندار یا فرماندار است از کلیه مسئولین خواسته شد نسبت به معرفی خود و همکاری با ستاد بحران مناطق اقدام نمایند. همچنین استفاده بهینه و معرفی خود در رسانه ها ، ارائه هشدارهای لازم نسبت به اقدامات پیشگیرانه از حوادث کوهنوردی جهت شناساندن نقاط حادثه خیز اقدام لازم را بعمل آورند .

در ادامه بخشهای مختلف کارگروه فدراسیون گزارشی جهت اطلاع از اقدامات و عملکردها به حاضرین ارائه نمودند.

 دبیر و رییس بخش ایمنی کارگروه علی عسگری در خصوص اقدامات انجام گرفته در سال 97 جهت بالا بردن صعودهای ایمن و نحوه ایمن سازی ، شناسایی مناطق حادثه خیز با همکاری سایر ارگانهای ذیربط ، برگزاری جلسات کمیسیون ایمنی ، انعقاد تفاهم نامه ، حضور فدراسیون در ستاد بحران فرمانداری شمیران و برنامه های اتی این بخش توضیحاتی ارائه دادند .امیر طالبی رییس بخش آموزش از نحوه نظارت بر برگزاری کلاسها و ایمنی در موارد آموزشی پیشنهادات خود را در این بخش اظهار داشتند. اکرم حامدی رییس بخش روابط عمومی پیگیریهای انجام شده و نقش بسیار مهم در ارائه گزارشات و مصوبات جلسات کارگروه را دارا بوده و نکته نظارت که مربوط به پیشرفت و همکاری با سایر ارگانها را بررسی و توضیحات لازم را گزارش دادند. شاهین صفوی رییس بخش ستاد اطلاع رسانی و پیشگیری از حوادث در خصوص این ستاد و عملکرد بسیار بالای آن در پیشگیری از حوادث خدمت حاضرین بیان کرده و در ادامه پیشنهادات خود را جهت نحوه برگزاری و جذب حامی مالی برای هزینه های ستاد اظهار داشتند.

با عنایت به اقدامات انجام شده در کارگروه جستجو و نجات و حمایت های معنوی ریاست محترم فدارسیون و ارائه راهکارهای لازم بی شک مهمترین عملکرد در سال 97 پیگیری و عقد تفاهم نامه فدراسیون با سازمان امداد و نجات می باشد .

 آقای محمد کبادی رییس اداره پایگاه کوهستان،دریا و ساحل سازمان در خصوص مفاد تفاهم نامه توضیحاتی خدمت حاضرین ارائه و پاسخگوی مسائل و مشکلات استانها و ارائه راهکارهای لازم جهت رفع مشکلات مربوطه بودند .

در ادامه با توجه به ارائه گزارشات استانها در طی یکسال گذشته و اقداماتی که انجام پذیرفته بود از استان گیلان به عنوان استان برتر ،3 استان مازندران- مرکزی و قزوین به عنوان استان نمونه و همچنین با حضور افتخار آمیز دبیر اسبق کارگروه جستجو و نجات جناب آقای مزدک بلوک ، آقای نایب پور در امداد رسانی و نجات جان مصدومین بعنوان ریاست اسبق آتش نشانی ایستگاه 64 ولنجک ، آقای شاهین صفوی مسئول پایگاه داوودی تقدیر بعمل آمد.

در ادامه از دو نفر از امدادگران محلی به نامهای داود نظر آهاری و رسول عزیز رسولی آهاری که نقش بسیار موثری در امدادرسانی دارا هستند تقدیر بعمل آمد .

حضور افراد محلی با توجه به  شناخت کامل به موقعیت جغرافیایی منطقه و ارائه خدمات سریعتر به مصدومین در رساندن امدادگران به محل حادثه و یا رساندن مصدوم به مراکز درمانی بسیار حائز اهمیت بوده و امیدواریم تمامی استانها نسبت به شناسایی این اشخاص ، بکارگیری و آموزش ایشان تلاش کرده و اقدامات لازم را در جهت جذب و حمایت مادی و معنوی آنان بکار برند.

در ادامه آقای محمد کبادی از طرف ریاست محترم سازمان امداد و نجات کشور ضمن ارائه گزارش مصور از اقدامات انجام گرفته در حادثه سقوط هواپیما کتاب (پرواز آسمان تا دنا) را به  آقای زارعی ریاست فدراسیون کوهنوردی تقدیم نمودند.

در پایان مسئولین استانها گزارشی از اقدامات و عملکردهای انجام شده در مناطق کوهستانی خود از قبیل: شناسایی نقاط پر خطر ، ایمن سازی مسیرها ، دوره های آموزشی ، عملیات های امداد و نجات ، مسائل و مواردی که با روسای هلال احمر در منطقه دارند را شرح دادند.

1000راه رفته تلاشهای مسئول جستجو و نجات استان گیلان و اعضائ کارگروه

در پی تلاش خانم زارع رییس کارگروه جستجو و نجات استان گیلان با وجود تمامی مشکلاتی که پیش رو داشتند .ایشان توانستند با پیگیری و ارائه راهکارهای مناسب نسبت به رفع آنها کوشیده و اقدامات ذیل را انجام دهند :

 فعال سازی شهرستانها ، نحوهء شناسایی و ایمن سازی مسیرهای کوهنوردی ، برگزاری جلسات با سازمان ها و ارگانها ، حضور در ستاد بحران در استان که با حمایت و پشتیبانی رییس هیات جناب آقای فلاحی همراه بوده مورد تحسین همگان واقع شده و برای این بانوی پرتوان و جسور آرزوی سلامتی و پیروزی داریم.

با توجه به حضور موثر روسای هیات کوهنوردی استان خراسان رضوی و کهگیلویه و بویراحمد و بررسی مشکلات کارگروه مقرر گردید در نشست های بعد از حضور برخی روسای محترم استانها نیز بهر مند گردیم تا نسبت به رفع مشکلات مطروحه اقدامات لازم را بعمل آورند.

از تمامی عزیزانی که ما را در برگزاری هرچه بهتر این نشست یاری کردند سپاسگزاری می نماییم.

 عکس ها را در ادامه ببینید: ...

کارگروه جستجو و نجات فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی

 



:: موضوعات مرتبط: تابستان 98، ،

ادامه مطلب...
نویسنده : علی عسگری تاریخ : یک شنبه 10 شهريور 1398

بررسی علت مرگ بانوی کوهنورد ایرانی درکوه گشت(گفت گوی زنده با علی عسگری دبیر بخش جست و جو و نجات)
تعداد بازدید: 163
تاریخ انتشار: چهار شنبه 23 مرداد 1398 - 12:28:13
 

بررسی علت مرگ بانوی کوهنورد ایرانی درکوه گشت

چهارمین برنامه از فصل جدید کوه گشت به بررسی علت مرگ بانوی کوهنورد ایرانی در مسیر صعود به قله دماوند می‌پردازد.

برنامه کوه گشت شبکه ورزش سیما که هر هفته پنجشنبه‌ها با آخرین اخبار و گزارش ها از کوهنوردی ایران و جهان میهمان خانه‌های ورزش دوستان و علاقمندان به ورزش کوهنوردی است، در برنامه این هفته خود به بررسی علت مرگ بانوی کوهنورد کشورمان می‌پردازد که هفته گذشته در مسیر صعود به قله دماوند دچار حادثه و متاسفانه فوت شد.


گزارش ویژه از مجمع فدارسیون کوه نوردی و صعود های ورزشی، تحلیلی بر ششمین جشنواره صعود های برتر سال با حضور میهمانان و معرفی آخرین تجهیزات کوهنوردی روز دنیا از جمله دیگر بخش های کوه گشت این هفته خواهد بود.


بخش های مختلف کوه گشت پنجشنبه 24 مرداد 1398

- اخبار

- مخاطب و پیامک ها

- گزارش از مجمع فدارسیون کوه نوردی و صعود های ورزشی

- گزارش کوهپیمایی همگانی از ارومیه

- گزارش تصویری از همایش کوه نوردان ارتباطات زیرساخت

- آموزش سنگ نوردی به نونهالان در شهر کودک تهران

- حوادث اخیر در کوهستان / گفت گوی زنده با علی عسگری دبیر بخش جست و جو و نجات

- امید به زندگی

- نقدی به جشنواه کلنگ زنی طلایی 2019 و تحلیلی بر ششمین جشنواره صعود های برتر سال / صعود دندان اژدها / با حضور مجتبی قهیه ای ، سعید فراهانی و علیرضا آدینه



:: موضوعات مرتبط: اطلاعیه، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : یک شنبه 10 شهريور 1398

اطلاعیه / قابل توجه مسئولین بخش های جستجو و نجات استان‌ها

اطلاعیه / قابل توجه مسئولین بخش های جستجو و نجات استان‌ها

1398/03/26 | بخشنامه ها


متن خبر :

با توجه به مسئولیت و جایگاه ویژه بخش جستجو و نجات فدراسیون و هیأت‌های کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی استان‌ها در ارتقای ایمنی و سلامت کوه‌نوردان و همچنین برنامه‌ریزی دقیق در حوزه‌های ایمنی، آموزش و جستجو و نجات و پیشگیری از حوادث کوهستان و دستیابی به اهداف تعیین‌شده؛ به پیوست آیین‌نامه بخش جستجو و نجات کمیته پزشکی، جستجو و نجات فدراسیون جهت اطلاع و بهره‌برداری ارسال می‌شود.

فایل پیوست را دریافت و ملاحظه نمائید: 
 

 


آلبوم تصاویر

 

فایل های ضمیمه

آیین نامه بخش جستجو و نجات .pdf
حجم : 346KB 
دانلود 


:: موضوعات مرتبط: بهار 98، ،

نویسنده : علی عسگری تاریخ : یک شنبه 26 خرداد 1398



تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به کوهستان الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجه مي باشد.